Казвам ви 'сбогом'.
обеси се най-добре в банята :lol:
Малко грубичко... и прекалено.
А това е цитат от алана аз не съм такъв хейтър.
Цветомир Николаев Горанов.
Хакерски ник EluneZ, ник в Predpriemach.com AlanFort, I.P. адрес: 93.123.98.101 е разкрит!
Хакнати сайтове: rozovo.com, kefche.com, pavl0v.info
Никове под които се изявява: EluneZ, elunez (vbox7.com), scorpisym (forums.data.bg), AlanFort (predpriemach.com), alanfort (esl.eu) и др.
Скайп: scorpiftw
AIM: scorpiftw
Използвани имейли: dotahacks АТ hotmail.com, alanforts АТ gmail.com
Докладван 7 пъти в stopforumspam.com/ipcheck/93.123.98.101
Хакер, спамър, хейтър. Какво има да говорим повече?
Имам всички доказателства издирени от интернета в продължение на месеци, документирани!
Ако продължава да пише обиди, ще разпространя тази информация в много други форуми! Досега не съм я споделял много извън този форум.
Цветомире, помисли си дали си струва! Последно предупреждение ти правя!
Цветомир Николаев Горанов.
Хакерски ник EluneZ, ник в Predpriemach.com AlanFort, I.P. адрес: 93.123.98.101 е разкрит!
Хакнати сайтове: rozovo.com, kefche.com, pavl0v.info
Никове под които се изявява: EluneZ, elunez (vbox7.com), scorpisym (forums.data.bg), AlanFort (predpriemach.com), alanfort (esl.eu) и др.
Скайп: scorpiftw
AIM: scorpiftw
Използвани имейли: dotahacks АТ hotmail.com, alanforts АТ gmail.com
Докладван 7 пъти в stopforumspam.com/ipcheck/93.123.98.101
Хакер, спамър, хейтър. Какво има да говорим повече?
Имам всички доказателства издирени от интернета в продължение на месеци, документирани!
Ако продължава да пише обиди, ще разпространя тази информация в много други форуми! Досега не съм я споделял много извън този форум.
Цветомире, помисли си дали си струва! Последно предупреждение ти правя!
Аууу, форумната мишка ме уплаши :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Ако продължава да пише обиди, ще разпространя тази информация в много други форуми!
Знам, че си ненормален и трудно се плашиш. За да се уплаши човек се иска нормален мозък. Ти си тъп и ненормален. Но ето ти един hint: колкото пъти си почвал да ме обиждаш, клеветиш, тормозиш и т.н., толкова пъти съм ти отговарял по един или друг законен начин. Този път ще е този: по всички форуми КОЙ СИ.Аууу, форумната мишка ме уплаши :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
"Току-що сам си вкара автогол! Достъп до лична информация, разкриването и, и публикуването и публично пространство е наказуемо от закона и подсъдимо Случайно да си чувал за закон за защита на личните данни ? Данните които с които си се снабдил и публикувал тук без съгласието на човека - е назаконно и 100 % подсъдимо, съгласно закона за личните данни! Ако съм на мястото на това момче, веднага те давам на съд и завеждам дело."
Данните на престъпниците като него трябва да се знаят, за да бъдат заловени и съдени за:
хакерски атаки, насаждане на омраза, спам
А аз на твое място няма да се обаждам много, за да не стане да те съдят за организираната престъпна група, с която си залавял и измъчвал лихварите. Саморазправа, нали се сещаш? Пък и гледам, че пишеш нацистки постове в този форум. Тежко ти се пише и на тебе.
Ще ти дам 10 000, само ако си чатил и с майката на Али - Йелдъз Ибрахимова :-oКаква хубава тема! :-o
Искам да се оплача, че потребителя на тоз форум Али Реза (скайп: l_i_s_t_o_p_a_d-8997) ме измами със 100 кинта. Вие не вервата аз знам, но за да ви докажа, че ме е излъгал дарете по 1000лв. за да отида до Хаваите. Там на един плаж се намира лаптопа ми и като стигна ще ви дам достъп до него.