Възможност за парично дарение на форума от поне 100 лева.

От: Възможност за парично дарение на форума от поне 100 лева.

Да, хайде изчезвай да мислиш следващата трол тема с други акаунти.

НЕ.сериозно на никой от форума не му пука дали тази история е истинкса или не дали има някой измамен или не.Че чак гости да идват в нечии дом да проверяват нечии хронология...... я по сериозно :D

Параноик ли си? Тази тема е пусната и на още две места:

http://www.izmami.com/forumi/viewtopic.php?t=1319&p=2696
http://www.kaldata.com/forums/topic/198252-айдън-бейтулов-скайп-e-x-t-r-e-m-e2-е-измамник/

Може всеки да види, че не сме се прицелвали точно в този форум, камо ли да става дума за полицейска акция!
А идеята за дарение на форума ми хрумна, защото само по този начин може да докажа, че не лъжем. Бейтулов наистина ни измами!

Как ще го махате бе вие акъл нямате, форумния идиот е на линия, поизцедето го още преди бан

Малко грубичко... и прекалено.

А това е цитат от алана аз не съм такъв хейтър. ;)

А това е цитат от алана аз не съм такъв хейтър. ;)

Да, така е, извинявай. Не го каза ти..... извинен си. :)

То червената и зелената репутации са ясни, трябба да се въведе жълта репутация, специално за лудите във форума:D

Загубих 2 минути от живота си които никога няма да си върна за да прочета тази тема :D

Цветомир Николаев Горанов.
Хакерски ник EluneZ, ник в Predpriemach.com AlanFort, I.P. адрес: 93.123.98.101 е разкрит!

Хакнати сайтове: rozovo.com, kefche.com, pavl0v.info
Никове под които се изявява: EluneZ, elunez (vbox7.com), scorpisym (forums.data.bg), AlanFort (predpriemach.com), alanfort (esl.eu) и др.
Скайп: scorpiftw
AIM: scorpiftw
Използвани имейли: dotahacks АТ hotmail.com, alanforts АТ gmail.com
Докладван 7 пъти в stopforumspam.com/ipcheck/93.123.98.101

Хакер, спамър, хейтър. Какво има да говорим повече?
Имам всички доказателства издирени от интернета в продължение на месеци, документирани!
Ако продължава да пише обиди, ще разпространя тази информация в много други форуми! Досега не съм я споделял много извън този форум.
Цветомире, помисли си дали си струва! Последно предупреждение ти правя!

Последно редактирано:
От: От: Възможност за парично дарение на форума от поне 100 лева.

Хакерски ник EluneZ, ник в Predpriemach.com AlanFort, I.P. адрес: 93.123.98.101 е разкрит!

Никове под които се изявява: EluneZ, elunez (vbox7.com), scorpisym (forums.data.bg), AlanFort (predpriemach.com), alanfort (esl.eu) и др.

Имам всички доказателства издирени от интернета в продължение на месеци, документирани!
Ако продължава да пише обиди, ще разпространя тази информация в много други форуми! Досега не съм я споделял много извън този форум.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
с павлов работя заедно от 3 години, а rozovo.com съм им правил seo по "запознанства", даже още фрийланствам за Ирис Визия - администраторите на rozovo.com , ако не вярваш - драсни им един мейл кръчмо проста, няма да казвам колко си зле, сам си знаеш що за нищожество си.

А нали не беше кръчмата бе? Колко акаунта имаш? 20?

Току-що сам си вкара автогол! Достъп до лична информация, разкриването и, и публикуването и публично пространство е наказуемо от закона и подсъдимо :!: Случайно да си чувал за закон за защита на личните данни ? Данните които с които си се снабдил и публикувал тук без съгласието на човека - е назаконно и 100 % подсъдимо, съгласно закона за личните данни! Ако съм на мястото на това момче, веднага те давам на съд и завеждам дело.

Ако продължава да пише обиди, ще разпространя тази информация в много други форуми!
Аууу, форумната мишка ме уплаши :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

"Току-що сам си вкара автогол! Достъп до лична информация, разкриването и, и публикуването и публично пространство е наказуемо от закона и подсъдимо Случайно да си чувал за закон за защита на личните данни ? Данните които с които си се снабдил и публикувал тук без съгласието на човека - е назаконно и 100 % подсъдимо, съгласно закона за личните данни! Ако съм на мястото на това момче, веднага те давам на съд и завеждам дело."

Данните на престъпниците като него трябва да се знаят, за да бъдат заловени и съдени за:
хакерски атаки, насаждане на омраза, спам

А аз на твое място няма да се обаждам много, за да не стане да те съдят за организираната престъпна група, с която си залавял и измъчвал лихварите. Саморазправа, нали се сещаш? Пък и гледам, че пишеш нацистки постове в този форум. Тежко ти се пише и на тебе.

Каква хубава тема! :-o

Искам да се оплача, че потребителя на тоз форум Али Реза (скайп: l_i_s_t_o_p_a_d-8997) ме измами със 100 кинта. Вие не вервата аз знам, но за да ви докажа, че ме е излъгал дарете по 1000лв. за да отида до Хаваите. Там на един плаж се намира лаптопа ми и като стигна ще ви дам достъп до него. :D

Аууу, форумната мишка ме уплаши :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Знам, че си ненормален и трудно се плашиш. За да се уплаши човек се иска нормален мозък. Ти си тъп и ненормален. Но ето ти един hint: колкото пъти си почвал да ме обиждаш, клеветиш, тормозиш и т.н., толкова пъти съм ти отговарял по един или друг законен начин. Този път ще е този: по всички форуми КОЙ СИ.
(На пишман юристите да кажа, че тези данни са ПУБЛИЧНО СПОДЕЛЕНИ ОТ ЦВЕТОМИР ИЛИ ОТ ОНЕЗИ, КОИТО СА ГО ДОКЛАДВАЛИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА МУ, ТАКА ЧЕ НЯМА ОСНОВАНИЯ ДА ЗАВЕЖДА ДЕЛО, А АКО ИСКА ДА ЗАВЕДЕ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ!)

"Току-що сам си вкара автогол! Достъп до лична информация, разкриването и, и публикуването и публично пространство е наказуемо от закона и подсъдимо Случайно да си чувал за закон за защита на личните данни ? Данните които с които си се снабдил и публикувал тук без съгласието на човека - е назаконно и 100 % подсъдимо, съгласно закона за личните данни! Ако съм на мястото на това момче, веднага те давам на съд и завеждам дело."

Данните на престъпниците като него трябва да се знаят, за да бъдат заловени и съдени за:
хакерски атаки, насаждане на омраза, спам

А аз на твое място няма да се обаждам много, за да не стане да те съдят за организираната престъпна група, с която си залавял и измъчвал лихварите. Саморазправа, нали се сещаш? Пък и гледам, че пишеш нацистки постове в този форум. Тежко ти се пише и на тебе.

Ш-ш-ш-ш-ш-ш-ш-ш-ш-штттттттт..... Еййййййй... :!:Я по полека със заплахите ейййййй!!! Ще ти кажа аз на тебе кой няма да се обажда много. :!: Ти ли ще кажеш кой няма да се обажда и кой да се обажда в тоя форум а? Кой си ти че ще казва кой няма да се обажда много ?

Лихварите са престъпници, и вече започнаха дела срещу тях. Достатъчно материали има по заловени лихвари изнудвали със заплахи и побоища и незаконно изземване на имущество, мога и линкове да ти постна.

Пич я по полека със заплахите, защото ти имаш най много нарушения престъпващи закона. Разкриваш лични данни, наказуемо е това ей човеко. Знаеш ли какъв автогол можеш да си вкараш ?

Колеги чухте ли това - аз съм бил шефа на организирана престъпна група МУ-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААА

БУ-ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААА

:D:D:D

Скоро ще ставам звезда по Бунак ТВ, ще гледате сензацията как ме задържат за организирана престъпна група измъчвала горките лихвари, те са рожбички невинни. Какъв кеф, колегииии аз съм вече звезда :D

Момче, отивай и се лекувай. Сериозно ти говоря. Вероятно нещо в деството си преживял, не е моя работа, но имаш проблем със себе си. Имаш проблем с комуникацията, в теб ври и кипи страхотна омраза и злоба. Ти само заплашваш хората. Не е хубаво за теб. Не е срамно да отидеш на психолог, просто за консултация. Твоето не е нормално просто което правиш. Не се ли усещаш ? Не разбра ли че комунизма си отиде още през 1989 г. и вече ДС е история ? Хайде стига със заплахи срещу колегите че ще им пратиш бопаджии, стига интриги, намери си някакво друго занимание, в интернет има много разнообразни неща. Не е хубаво това което правиш за самия теб. Вредиш си на себе си, не на нас.

Каква хубава тема! :-o

Искам да се оплача, че потребителя на тоз форум Али Реза (скайп: l_i_s_t_o_p_a_d-8997) ме измами със 100 кинта. Вие не вервата аз знам, но за да ви докажа, че ме е излъгал дарете по 1000лв. за да отида до Хаваите. Там на един плаж се намира лаптопа ми и като стигна ще ви дам достъп до него. :D
Ще ти дам 10 000, само ако си чатил и с майката на Али - Йелдъз Ибрахимова :-o

Аз се чудя, как някой не е направил афилиейт за пуканки. Почвам да мисля да направя един такъв сайт и да се събират "добрите теми" с хранилките.

Горе