От: Въпрос за финансиране, старт-ъп програми от млад човек, които иска да прави бизне
Добре ,след като имаш опит с некоректни работодатели защо тогава не направиш друго нещо ... стани ти работодател и бъди коректен към своите работници ? Ок ти ще кажеш , че това си го написал още в първия ти пост, че искаш , но аз така и не виждам конкретно какво правиш за да го постигнеш? Кажи ми една финансова цел, която си поставяш ? И не еднократно, говорим за регулярен доход на период от време.
Сега съм се свързал с 2 потенциални спонсора за 2 мои малки идеи за игри... имам отговор и може да бъда спонсориран, ако им хареса... Трябва да взема 2-3к от това докрая на месеца, ако и там съм провал... вече вдигам бялото знаме. Много стана вече... загубил съм близо 5000 лева от некоректни работодатели - плащат с eCheck - давам продукта и след 7 дни при осребряването не получвам нищо - месеци наред труд и безсъние за нищо... в повече ми идва...
Blinky каза:
"Защото мечти не се гонят с бягство. "
Ще направя последен опит... ако не стане нищо... се отказвам от всякакви мечти и заминавам да работя като общак - поне ще имам храна и подслон, ще живуркам поне - т'ва все още го дава чужбина.
Добре ,след като имаш опит с некоректни работодатели защо тогава не направиш друго нещо ... стани ти работодател и бъди коректен към своите работници ? Ок ти ще кажеш , че това си го написал още в първия ти пост, че искаш , но аз така и не виждам конкретно какво правиш за да го постигнеш? Кажи ми една финансова цел, която си поставяш ? И не еднократно, говорим за регулярен доход на период от време.