От: Въпрос за цената на един мой сайт
Домейна е сурер - тва е факт !
хората ти казват, че би трябвало да струва 5к, ама не можеш да ги вземеш - ето аз ти ги давам , ако ми представиш данни от админ панела !
мойте сайтове също са на озкомерс и като ми се обадят за нередност и аз правя тест ( разбирай скрийншота)
Некой тука да съм му казал, че купувам и да не съм купил или платил ?
И накрая - ти можеше да си милионер с тоя дизайн и интро, дето го имаш в момента - разбирай, ако го беше сменил ! - незнам как се ражда курвата, но ти не си роден търговец
TEST TEST TEST
Аз пак не те разбирам, извинявай за мойта тъпота ! Имаш 120 поръчки на месец и средната печалба на продукт е 3.60 ???Защо 1 клиент трябва да има само 1 поръчка?
Ето ти пример, макар че ти бях обещал че няма да направя скрийншот, как един клиент може да има 17 поръчки:
А за гет.бг съм повече от убеден че имат над 200 поръчки на ден, стига да са им актуални все още цените де.
Домейна е сурер - тва е факт !
хората ти казват, че би трябвало да струва 5к, ама не можеш да ги вземеш - ето аз ти ги давам , ако ми представиш данни от админ панела !
мойте сайтове също са на озкомерс и като ми се обадят за нередност и аз правя тест ( разбирай скрийншота)
Некой тука да съм му казал, че купувам и да не съм купил или платил ?
И накрая - ти можеше да си милионер с тоя дизайн и интро, дето го имаш в момента - разбирай, ако го беше сменил ! - незнам как се ражда курвата, но ти не си роден търговец
TEST TEST TEST