Отиваш и ги оставяш на някой който се занимава с това.
Те ще се справят по-добре от това което ние може да ти предложим като идей.
Но стой далече от криптовалутите
Иначе ETF и Mutual funds
Биткойна около 2011-та се котираше на $90. В момента е 18K лева. „Добър съвет.“
Виж файлът 16736
Виж файлът 16737
Докато си написал това и днес вече е 11 хилади
Това няма да го видиш при стабилните инвестиции, но виж ако искаш да одариш джакпота отиди си купи CCC корпоративни бондове с 20% лихва и се надявай да ти платят. Там поне има нещо зад инвестицията а не 3 реда код!
Ще чакаш да свърши дизела ли?В олио Ако имам 500 000. Или по-добре милион.
Над 250 % печалба правят.Ще чакаш да свърши дизела ли?
Да, аз имам много добра идея.Аз искам да попитам тези от вас, които copy trade-ват на форекс пазара, има ли файда, смисъл, ако копираш топ инвеститорите им какъв roi горе долу се изкарва да кажем месечно с 1000$ инвестиция?
И другото лято ще си вземеш 2 камиона с царевица и така след 10 лета ще имаш империя на всичките плажове без концесионери нали?Хиляда лева бих ги инвестирал в газов котлон, голяма тенджера и един камион царевица. С тези неща отивам на морето, варя и продавам на плажа (на плаж без концесионер). Ако не ме хванат ХЕИ, данъчни или друга институция и успея да продам целия камион до края на сезона, ще съм мноооого напреде с парите.
Над 250 % печалба правят.
Не говоря за тях, те са по друга схема. Може би с евросубсидии, там не съм наясно. Говоря за това, че се внася що-горе рафинирано олио на цени от 50-70 стотинки. Моята информация поне е такава, че се купуват огромни количества, върху които след всички разходи до крайния продукт се осигурява поне 200% печалба. Но трябва да се вложат в стотици хиляди, а да се спечелят милиони. Не е случайно, че има 1001 марки олио на крайния пазар. В допълнение всякакви трикове. Така например, преди известно време една фирма, когато средно литър на крайния пазар струваше около 2.20/2.30 подби с около 30 стотинки цената, което е около 12/15% (да не ги смятам сега) надолу. Но се оказа, че вместо 1 литър, бутилката им съдържа 30-40 млл по-малко. И така нататък.За производителите на олио ли говориш?
Не съм съгласен и ще обясня защо. Имам приятел, който имаше фирма за FOREX търгуване, борси и т.н. За около 5 години направи толкова пари, че да отиде да живее в много богата западна държава. И той парите не печелеше от комисионни, ами от балъци! Надявам се много хора ще разберат какво намекнах! Со здравје!Да, аз имам много добра идея.
Взимаш тези 1000$ и отиваш при някоя фирма която се занимава с инвестиции. Оставяш им ги те да търгуват с тях, а ти се връщаш в онлайн бизнеса където е нещото от което разбираш. Ако повтаряш това всеки 1 месец с минимална сума, когато дойде време за пенсиониране, ще имаш една стабилна сума пари на "влог."
Твоят познат явно е направил много добра схема, но си има реални фирми който се занимават с това. ( ако се разтърсиш из гооглето ще намериш ) Но ти явно търсиш на хляба мекото което ще е трудно, ходи бутни пари в спотифай и ги задръж 3-4 месеца там или в Амазон / Апъл / Гоогъл. Пък като ти дойде 1вия дивидент може да ми вземеш една бираНе съм съгласен и ще обясня защо. Имам приятел, който имаше фирма за FOREX търгуване, борси и т.н. За около 5 години направи толкова пари, че да отиде да живее в много богата западна държава. И той парите не печелеше от комисионни, ами от балъци! Надявам се много хора ще разберат какво намекнах! Со здравје!
Защо да търся мекото? Като почти всеки ядосан българин се скъсвам от работа, и не смятам, че съм възнаграждаван нормално. Това ако е на мекото... Иначе за да изкара човек нормално, не трябва ли да завърти поне 20K? Зависи колко слиза или качва, а при тея гиганти ще те черпя доста бири ако се окаже, че слиза много и изведнъж качва.Твоят познат явно е направил много добра схема, но си има реални фирми който се занимават с това. ( ако се разтърсиш из гооглето ще намериш ) Но ти явно търсиш на хляба мекото което ще е трудно, ходи бутни пари в спотифай и ги задръж 3-4 месеца там или в Амазон / Апъл / Гоогъл. Пък като ти дойде 1вия дивидент може да ми вземеш една бира
Много ясно ти личи, че търсиш мекото ака. търсиш да удариш 328492384942803% на 1 път и да спечелиш от тотото.Защо да търся мекото? Като почти всеки ядосан българин се скъсвам от работа, и не смятам, че съм възнаграждаван нормално. Това ако е на мекото... Иначе за да изкара човек нормално, не трябва ли да завърти поне 20K? Зависи колко слиза или качва, а при тея гиганти ще те черпя доста бири ако се окаже, че слиза много и изведнъж качва.
Ти изобщо знаеш ли с какво се занимавам, споменал ли съм някъде, щото не помня? Преглътни си егото и спри да се заяждаш. Просто коментирах темата, и явно ти се засегна от нещо. Ако се засегна, извинявай, не е било насочено към теб. Със здраве! П.П. Ако не е достатъчно извинението ми, ето ти и гаранция - ти си много работещ затова и ще преуспееш, пък аз ще се проваля понеже съм мързелив. В игнор листа си ми вече затова не си прави труда да отговаряш, няма кой да го прочете. Поздрави!Много ясно ти личи, че търсиш мекото ака. търсиш да удариш 328492384942803% на 1 път и да спечелиш от тотото.
Ако вземеш да почетеш малко, ще разбеереш че никой не е забогатял от такова поведение и ще видиш как точно големите банки правят пари. Може да започнеш от това да провериш кое е 8мото чудо на света според Аинщаин.