tekstmag
Active Member
Аз си го представих това, ама вместо тиква гледам дебелия гъз на Иво Мирчев, и така се засилих с шут ....
А, защо не серия ритници: първи шут - в дебелия гъз на ИМ, втори шут - тиквата, трети шут - ...
Аз си го представих това, ама вместо тиква гледам дебелия гъз на Иво Мирчев, и така се засилих с шут ....
Съгласен, да! Само докъде ще спрем?А, защо не серия ритници: първи шут - в дебелия гъз на ИМ, втори шут - тиквата, трети шут - ...
@biaaro като водач на формуната банда политикани не видях за коя партия ще гласуваш
Дано е Слави
Ъъ че то ти ги изключи всичкиНе е Слави. Няма да ангажирам никой с моето виждане за нещата, въпреки че съм казвал на няколко пъти за кого ще гласувам. Важното е да не се гласува за простащината, корупцията и кражбите, всичко друго е приемливо..
Ъъ че то ти ги изключи всички
Аз оставям тая сложна задача да я мислят на нандиманди и камен тк или нещо подобно беше вместо менПочти всички! Корупцията и кражбите не можем да ги спрем, няма политик който да не краде, но поне простащината можем да я махнем лесно Като ме лъже някой, поне да го прави красиво. Да ме лъжат по тоя просташки начин не го приемам.
Гледай само последните две лъжи от вчера - Карам 15 годишна жипка! Жипката 4 годишна! Децата на комунистите станаха демократи - той с баща комунист, дядо комунист, той самия комунист. Иначе демократ бил..... Това е само от вчера. Тебе не ти ли е обидно да те лъжат по подобен начин?
Аз съм единият от двата гласа за ДПС. Както ви написах и в предната страница - скоро всички ще сте ДПС.Имаме два гласа за ДПС??? Дано са етнически, а не лични симпатии към шиши и доган
Имаме два гласа за ДПС??? Дано са е
Аз съм Другия глас ахахахАз съм единият от двата гласа за ДПС. Както ви написах и в предната страница - скоро всички ще сте ДПС.
П.П.: Гласът НЕ Е етнически.
За съжаление калашникът не е достатъчен днешно време - не, че преди е бил. Сигурността на съвременния свят се държи на технологиите, а това което правим, за да ги развиваме е една напълно пълна нула.За тези, които се познаят:
Да подкрепиш ДПС е страх. А, щом си българин - и срам. Да поискаш анексиране от Турция е предателство.
Аз съм българин и това ме прави силен. Включително - да ви напиша горното. Бих ви го казал и в очите. А срещу Турция съм стоял с "Калашников" под ръка. Усещаш силата. Зад теб е България и всичко, което обичаш в нея. Буквално.
Оставям ви на чувствата ви. Страхът се преодолява, когато обичаш силно. Предателството - също.
Е кой друг?Да поискаш анексиране от Турция е предателство.
Като си чел само Винету първата глава и ползваш телефон с копчета, няма как да развиваш технологии. Ако ме разбираш....За съжаление калашникът не е достатъчен днешно време - не, че преди е бил. Сигурността на съвременния свят се държи на технологиите, а това което правим, за да ги развиваме е една напълно пълна нула.
Айде бе, няма ли да ме подкрепиш?Аз съм Другия глас ахахах
че по голям патриот от ДОган има ли? Може да краде ама мисли за държавата :Д
Не мога да те подкрепя в това :Д Защото на мен не ми харесва как живеят в Турция :Д България е рай като гледам живота в Турция, единствения проблем е че тук не може да се прави бизнес , а там знаят как се прави.. какъв износ имат не е истина.. Ако се справят със САЩ ще са едни от Световните Лидери..Айде бе, няма ли да ме подкрепиш?
Предлагам да разширим султаната и да теглим една на западната евроджендерия,... а той щял да ми гласува за някакви регионални измекяри.
ДПС е бизнес партия. Даваш пари, получаваш поръчки. Това е единствената "честна" партия - която не се крие зад популистически глупости. Доган си каза едно време за обръчите от фирми - единствен му стискаше. Който иска да вземе обратно нещо от тая държава, движи с ДПС или с ГЕРБ. ГЕРБ не ме кефят, остава Доган да разпредели порциите от баницата-бюрека, тва е.За тези, които се познаят:
Да подкрепиш ДПС е страх. А, щом си българин - и срам. Да поискаш анексиране от Турция е предателство.
Аз съм българин и това ме прави силен. Включително - да ви напиша горното. Бих ви го казал и в очите. А срещу Турция съм стоял с "Калашников" под ръка. Усещаш силата. Зад теб е България и всичко, което обичаш в нея. Буквално.
Оставям ви на чувствата ви. Страхът се преодолява, когато обичаш силно. Предателството - също.