Избирателите на ДБ да не забравят да честитят именния ден на бай Жоро Сорос днес. Аз тая грешка повече няма да направя, след плоското им заяждане с Президента за руското знаме в Крим.
Слави? Абсурд!!! От източник, в чиято достоверност нямам причина да се съмнявам, знам за тайна (много тайна и добре прикрита) среща между славун и тиквун преди изборите. Фактите до момента говорят, че славун работи в интерес на тиквун. На бас, че в следващия парламент няма да се сформира комисия, която да разследва кражбите на мутренското управление. Много е вероятно следващият вот да ни сервира още от същото, дето не го искаме.
Лирично отклонение:
Павка, много преди темата за ковида аз ти натискам паник бутоните. Недей да се изказваш като арбитражен съд кой какво осрал. Еднакво сме спорили всички участници - къде с аргументи, къде с лични обиди. Нееднократно ти се включваш в ясно дефиниран спор, за да изразиш неприязънта си към скромната ми персона. Ясно, бе, разбрахме - не те кефя. Спри да го повтаряш с повод и без повод, че започваш да звучиш като Тедката с комунистите.
п.с. На мен ти си ми абсолютно безразличен.