Sobieski
Well-Known Member
Абе я кажете нещо за тази афф програма изглежда подобна на ГБ има подобни продукти и дават 50$ фрии бонус при записване? http://cashburners.com
Тези ми стават все по-подозрителни. Билковата им фармация е на домейн favstore.net
Същевременно, на favstore.com има онлайн магазин, където продават продуктите на CB, както и на Genbucks , с 35% по-евтино!
Доста нелоялно от страна на ГБ и на ЦБ да подбиват цените на собствените си афилиейти. А ме съмнява дълбоко това да е някой, който плаща разликата от джоба си.
Аз бих казал че конверсията им е добра. От към аксептед/диклайнд - зависи много, но и те като нова програма се стараят да държът съотношението ниско, за да стимулират афилийетите си да продават и развиват самата програма. Имат тамплейти наподобяващи тези на ГБ, което ги прави с добра конверсия, като изключим навлизането на бранд продуктите им на пазара.:wink:Здравейте,
Виждам, че вече ги има в Trusted Affiliate Programs, но пък имам въпрос.
Каква е конверсията от гледна точка на истински поръчки (диклайнд и фрауд не са истински). И как се справят в сравнение именно с ГБ?
Поздрави,
Wisher
Еми след логването в акаунта, интерфейса с който кликаш и се разхождаш по stats, banners, templates, affiliate tier tree...Тове е афилиейт скрипт, който менаджира всичко, от диспелй на ордери до генериране на тракинг реферации.Само да те питам. Кое наричаш affiliate script?