Доколкото разбрах станишев е отказва да поеме властта, сега след като оставката е факт, не е ли точно това което искаха ?
Доколкото разбрах станишев е отказва да поеме властта, сега след като оставката е факт, не е ли точно това което искаха ?
Че 'що да не може? Кметски избори си имаме и сега. Нищо не пречи по същия начин да си избираме хора, които да ни представляват в НС.Да, само дето това може да стане в един приказен измислен свят.
Той иска да налива още масло в огъня до изборите, и после да се появи като месия на бял кон и да спечели мнозинство. Дпс-то са след него с магаренцето.
Отказа да състави правителство и да участва в него, в това народно събрание.
Че 'що да не може? Кметски избори си имаме и сега. Нищо не пречи по същия начин да си избираме хора, които да ни представляват в НС.
А иначе и Митьо Пищова и който щете да посочите, ако народът го избере, значи той трябва да ни представлява. За добро или лошо това е демокрацията.
Не разбра въпроса попитах ЗАЩО отказва след като това е което иска и очевидно според него е по-способен да се справи със ситуацията?
Според мен, защото не иска въобще дикторски партии да има в парламента.
Според мен, защото не иска въобще дикторски партии да има в парламента.
НДСВ | БКП (БСП) | ГЕРБ | |
39 Народно събрание | 1 952 513 | 783 372 | 0 |
40 Народно събрание | 725 314 | 1 129 196 | 0 |
41 Народно събрание | 0 | 748 114 | 1 678 583 |
е за к'во им е?
Как ще коментирате това?
НДСВ - нова партия, царчето лъже и хората му повярвали (от къде да знаеш, че ще се окаже такъв предател)
серГЕЙ успява да отмъкне един мандат заради недоволството от управлението на Царчето - за втори мандат съм сигурен, че не е посмял и да сънува...
печели 400к гласа повече - и то със гласовете на турците!
ГЕРБ - нова пария, БЕЗ ПРОБЛЕМ успява да спечели с особено голяма преднина - печели ЕДИН МИЛИОН гласа повече
какво илиза - след управлението на БСП сме били по-недоволни отколкото след управлението на НДСВ?
(или нещо подобно, това е грубо казано - но цифрите го показват )
и какво се оказва - бсп не могат да спечелят само (защото герб успяха - това какво значи?) с идеи и лъжи - трябва тези преди тях да са се провалили доста...
Ехееее не съм факира мики.
@bioz - Не съм пророк.
@rombeca - Бай Тошо V 2.0, тъкмо си отива.
На колко беше 89-та, та знаеш как е било при V 1.0?
И не ме разбирайте погрешно. Не ме кефи Бойко. Не ме кефеше и царя.
Ама комунягите ги мразя в всичките им разновидности.