От: ГЕРБ - БОЙКО БОРИСОВ - ПОДАДЕ ОСТАВКА!!!
Доган не играе, БСП ще играят сами на изборите, това мога да го гарантирам, вече е пределно ясно. И съм ти казал на тебе - като не следиш политиката и не се интересуваш - просто не пиши в политическите теми, то всеки простак и селяндур разбира от политика, не мога да ви разбера.
Тук въпроса са ще е какво ни оставя ГЕРБ - защото вмомента оставят една КАША! Днес например 800 милиона сме назад. Аз ако имам власт - вземам 800-те милиона от партия ГРОБ и от ИПОН и фирмите близки до ГЕРБ, да знаят да не правят далавери и да не тормозят народа.
Евала, направо 3 дни ще се чества тука. Всички ликуват и се радват, че тиранина падна.
БСП и ДПС да не са в комбина означава, че и двете партии са се отказали от властта и управлението :lol:
Фарт за пореден път доказва колко промит мозък има. Все повече и повече си мисля, че отиваш към пенсионна възраст. Иначе нямаше да ги защитаваш толкова тия отрепки!
Бойко си тръгна. И сега? Хващам се на бас с всеки един от форума, че ако всичко е по старому и се избират партии след 2 месеца, а не личности, ГЕРБ отново ще е първа по сила ПП. Другия момент - Атака ще задмине ДПС.
Ако бях един букмейкър щях да пусна залози, честно ви казвам!!
Студентите щяли да се включват в националния протест, в неделя. Знаете ли защо? Защото били против вдигането на таксите в университетите. Още едно доказателство, че в България всеки е сам за себе си - няма да протестират срещу монополи, цената на тока, ниските заплати, а срещу това, че на годишна база са им увеличили таксата с 50 лева. Демек, на годината ще си купят 2 парцала по-малко от Кенвело и нему подобните китайски вериги... Затова протестират!!
Аз съм студент. И що се отнася до университета, бих протестирал, срещу простотията, некомпетентността, както и нежеланието на лекторите да научат някой на нещо. За който се е засилил да учи маркетинг (както аз направих) ще му кажа, че ако чете офтопика на предприемача, ще е по-навътре в нещата, отколкото, ако ходи на лекции в държавния...
100 000 човека протестират, като всеки се бори за собствена кауза - един се бори за някой закон, друг се бори за хляб, трети за не знам си к'во си... Всеки е обиден на държавата и протестира и се бори за СВОЯТА СОБСТВЕНА КАУЗА. Когато ТОВА се ПРОМЕНИ, ТОГАВА ще успеем да направим нещо срещу политиците. Защото те, колкото и да се дърпат и да се карат, имат една обща цел - ДА ОТКРАДНАТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ!!! И се подкрепят сто пъти повече, отколкото се подкрепяме ние.
Готов съм да изляза на протест в неделя. Но не знам колко човека от тълпата ще споделят моето мнение и виждане за нещата (а това за мен е важно - да се борим за едно и също нещо). Точно при тая мисъл се разубеждавам да ида където и да било...
Имам и още един въпрос към всички тука - колко от вас не правят достатъчно пари и не са успяли да се справят дори и с двойните сметки за ток?? (аз споменах какво направих, но ще го кажа още веднъж - тениска + блуза + одеяло = 10 лева сметка за ток. А с останалите 100 (които ЕОН не можаха да ми измъкнат) реших да финансирам едни добри хора от Добринище, които 3 дни ме храниха и поиха за тия пари. Съгласен съм, че не всеки може да кара на студено, а много хора имат и малки деца.)
Освен за закон, който най-накрая да ни изкара на светло и да получим данъчни облекчения, за друго не можем да ревем, ние, дето сме от тоя форум...
Аз съм готов да протестирам в неделя, защото ако аз имам късмета да си плащам сметките, някои хора нямат тоя късмет, а аз съм съпричастен! Искам всеки да живее що-годе нормален живот. Защото аз не съм Андрей Райчев, за когото Левски е конекрадец и "момче с отклонение в поведението" - за мен Левски е велик българин и примерът му трябва да се следва. Сега времената са къде-къде по-мирни и никой няма да тръгне да ни коли, ако отстояваме своето. Не и ако сме всички заедно. Не и ако всички заедно се борим за
едно и също нещо.
П.С.
Забравих да кажа нещо на ReminD - Станишката така облиза гъза на Доганя преди години, че устата му още мирише на лайна! Колкото и да разправя врели-некипели, освен дъртите комунисти и наследствените комунисти, като теб, друг няма да гласува за БСП. Така че,
приятелю, колкото и грубо да звучи, БСП имат още 10-тина годинки живот като партия... След това няма да могат и ДПС да минат по вот... Радвайте се , докато можете
Народната памет е по-силна, отколкото смятате! И всичко се връща