От: ГЕРБ - БОЙКО БОРИСОВ - ПОДАДЕ ОСТАВКА!!!
Смешно е да се говори за защита на народа в парламентарна република без действащ парламент. Предстоят ни няколко месеца със служебно правителство, само че то няма законодателна инициатива и кажи речи нищо не може да направи. Бойко Борисов погоди на народа си възможно най-гадния номер, който беше възможен в тази ситуация. Хората поискаха от него да спре със самохвалството и да свърши една полезна работа, като свие сърмите на ЕРП-тата, а получиха един нацупен, застаряващ чичка в оставка, който остави държавата в пълния хаос, който сам създаде. На всичкото отгоре се заговори, че ГЕРБ смятат да саботират новия парламент и да не разрешат да бъде сформирано правителство, което ще доведе до още едни избори и до есента ще сме в политическа криза и без парламент. Междувременно частните монополи така ще се налапат, че може да се стигне и до истинско проливане на кръв, а не нагласено, като това на протестите, които уж свалиха сегашното правителство. Толкова гнусна е сегашната ситуация, че който може по-добре да се спасява в чужбина, защото тук ще се случват само лоши неща. Това сегашното нищо не е в сравнение с предстоящите събития.
Страхотно мнение, абсолютно съгласен с теб!
Обаче това май се очакваше, все пак Бойко не успя да извади по-големите "топки" и си би камшика. Остави проблемите на хората нерешени, изплаши се от монополите и избяга като мишка. Ама то това май е и логично ако се има в предвид слуховете че и той бая пара е инвестирал в "зелена" енергия. Да не е луд да си реже сам доходите.
Нека неговите фенове сега си зададат въпроса, какво ще стане при следваща подобна криза, пак ли така ще избяга??!? Можете ли да имате доверие в човек дето не бръсне народното мнение?!? Човека с главно АЗ, аз лично няма как да гласувам за подобна личност.
Цели три години си създава ореол на "мъжкар" и мъж с големи "топки" а ква стана тя?!?! При първия сериозен проблем, избяга!
Ако беше разрешил проблемите на хората, или ако поне беше излязал като мъж и да каже - "Слушайте сега, нещата стоят така и така, тоя и тоя са подписали тия договори, нещата стоят по едикой си начин, ще направя каквото мога, ще се боря за народа до дупка, ще търся лична отговорност от тоя и тоя" и т.н. - Е те тогава сигурно щяхме да го избираме ДО ЖИВОТ за премиер.
Дано само с тия стачки да променим нещо, аз лично още вярвам че можем, няма по-голяма сила от народа. Искам промяна, но не само козметична а истинска промяна. Слушам тия дни че трудно било да се свика ВНС и т.н. Абе мамка ви, как ще е трудно бре.... България е на ръба на гражданска война те ми обясняват глупости.
Аз съм съгласен и на президентска република, да се смени конституцията и да ставаме президентска република. Тогава ще знаем че виновен е само ЕДИН - Президента. А не като сега... всеки вика, предишния е... предишния си бара топките и се подхилква, вместо да търка наровете в централния затвор...