Горещи оферти за предприемачи

От: Горещи оферти за предприемачи

Чудесно свършена работа, страхотна комуникация, и.т.н. Благодаря още веднъж, и за в бъдеще ще се възползвам от услугите ти. Искрено препоръчвам.

Аз също давам висока оценка. Момчето работи с желание и по-бързо отколкото очаквах.
Чудесно свършена работа, страхотна комуникация, и.т.н. Благодаря още веднъж, и за в бъдеще ще се възползвам от услугите ти. Искрено препоръчвам.
Благодаря и на двама ви за добрите думи. Свободен съм за нови поръчки!

До утре 3 промоционални пакета "начинаещ" с 50 % намаление (в събота и неделя се работи на двойна надница :) )

До утре 3 промоционални пакета "начинаещ" с 50 % намаление (в събота и неделя се работи на двойна надница :) )

На мен нещо не ми стана много ясно точно какво получавам, влез в скайп или дай повече информация на ЛС.

Пакет "Начинаещ" включва изготвяне на интервю, което изготвям след като ми изпратиш линк на сайта, или бизнеса си. След това ти ги пращам и ти отговаряш. Публикувам в "Интервю" с 2 линка в интервюто и след като гугъл индексира статията я добавям в профилите си в Свежо, Туитър, Г+ и Фейсбук.. това е с две три думи ..

До понеделник съм зает моля, пишете след това ЛС. Или правете заявки в темата, за да е виден реда на желаещите.

Заявявам един пакет от 13.99 и почвам да подготвям статия за "коледни намаления"

ЗДРАВЕИТЕ
интересувам се от офертата ви
да се чуем по телефон
GSM:O877 059 963
или по скаип:
dimitar_petev2003
да поговорим по въпроса

Само искам да каже, че поръчвайки основния пакет от колегата, който си спази перфектно уговорката, се озовах на 1ва страница на Свежо с банер рубриката актуално за деня, предполагам това не е гарантирано и при мен се получи като екстра, но съм много доволен.

Само искам да каже, че поръчвайки основния пакет от колегата, който си спази перфектно уговорката, се озовах на 1ва страница на Свежо с банер рубриката актуално за деня, предполагам това не е гарантирано и при мен се получи като екстра, но съм много доволен.

Не е гарантирано защо не зависи само от мен, но профила ми е доста силен и линка, от Svejo съответно. Радвам се, че в твоя случай се получи. :) Като гледам и трафика, който захапва, интервюто, нищо чудно и клиенти да ти праща за в бъдеще (стискам палци да е така). Успех с дистрибуцията! :)

Сега мисля да го пусна на дропшипинг да хванат и колегите някой лев, че продукта е добър и ще върви по Коледа.

Сега мисля да го пусна на дропшипинг да хванат и колегите някой лев, че продукта е добър и ще върви по Коледа.

Наистина е добър! Ако тинейджърите се видят с някой лев в повече, ще имаш успехи... Дано пък и повечко да се престрашат да пазаруват онлайн от тях..

Ами има доста заявени бройки, като се има предвид, че почти няма реклама и продукта трябва да се види наживо за да се оцени истински, а хората не знаят какво е, няма аналог в БГ.

Посещенията на сайта вече са над 1500 и соц. профилите, в който се публикуват линковете са с над 10 000 последователи. Един промо пакет по избор за първия пожелал с 20 % отсъпка за уикенда.

ще се възползвам с един скромен пакет начинаещ :)

Горе