Алфа е партийна телевизия, която никой не гледа. Не говорим за политическа пропаганда по принцип, а такава, която се излъчва в гледаемо време по популярни телевизии.
Имам над 2000 мнения във форума и в нито едно от тях не съм казвал нещо подобно, даже напротив. Ако подкрепям БСП няма да имам никакви задръжки да го напиша, обаче не е така.Ти разбира се ги нападаш, защото симпатизираш на БСП.
Поне сме единодушни, че гледането на Господари на ефира в момента навява асоциации повече за сране, отколкото за нещо друго.
Имам над 2000 мнения във форума и в нито едно от тях не съм казвал нещо подобно, даже напротив. Ако подкрепям БСП няма да имам никакви задръжки да го напиша, обаче не е така.
Добре това е твое мнение. Само ще помоля ако има човек, който съм излъгал за 7 години във форума нещо с работа, статии, сайтове и така нататък да пише тук. Ако има такъв значи наистина съм лъжец, за седем години поне един човек е трябвало да излъжа с нещо с пари например или да съм обещавал нещо и да не съм го направил, да съм го забавил и така нататък. Нека 1 човек напише това и тогава Test е прав!
@bgtifo Това не е мнение, а факт, удостоверен с доказателства.