uni-web
Well-Known Member
От: От: Гугъл тотално го закъсаха, режат пари наред!!!
Ама чакай сега, къде съм намесвал Бойко във темата. Още в началото писах, че не съм сам, и Петко е порязан не съм го споменал с ред не съм говорил по темата, но съм писал, че има и други колеги, както и Цецо също каза , че и той е рязан вече втори месец и то с повече от мен.
Обаче господинчото който гледа все да се чопли и заяжда с някой веднагически влиза в тема като види, че нещо е от мен и започва да плюе.
Само не казвай, че и аз намесих Путин в тема пусната за Адсенс! Не е честно просто това, че някои хора тук във форума просто от яд, че си имам трафик и вървежен до някъде сайт скачат веднага да ме атакуват.
Въпросният господин Ъпхеро дори си пишеш и по скайпа сума и време с мен. Не знам защо мен нападаш, аз съм пуснал темата да се дискутира случилото се, а то се почва едва ли не дискусия за мен и сайта ми.
Аз не съм тръгнал да плюя по другите и по сайтове те им или да им завиждам кой колко и какво прави, не съм такъв човек.
Както и да е ти си имаш свое мнение, не мога да те карам да мислиш по друг начин.
Ама чакай сега, къде съм намесвал Бойко във темата. Още в началото писах, че не съм сам, и Петко е порязан не съм го споменал с ред не съм говорил по темата, но съм писал, че има и други колеги, както и Цецо също каза , че и той е рязан вече втори месец и то с повече от мен.
Обаче господинчото който гледа все да се чопли и заяжда с някой веднагически влиза в тема като види, че нещо е от мен и започва да плюе.
Само не казвай, че и аз намесих Путин в тема пусната за Адсенс! Не е честно просто това, че някои хора тук във форума просто от яд, че си имам трафик и вървежен до някъде сайт скачат веднага да ме атакуват.
Въпросният господин Ъпхеро дори си пишеш и по скайпа сума и време с мен. Не знам защо мен нападаш, аз съм пуснал темата да се дискутира случилото се, а то се почва едва ли не дискусия за мен и сайта ми.
Аз не съм тръгнал да плюя по другите и по сайтове те им или да им завиждам кой колко и какво прави, не съм такъв човек.
Както и да е ти си имаш свое мнение, не мога да те карам да мислиш по друг начин.
Uni-web ако искаше сериозна тема и сериозна дискусия, щеше да напишеш такава, а не да правиш форума на "мрънкач.ком".
Толкова ли беше сложно да напишеш:
Фактическа обстановка:
1. За последните 6 месеца има такъв и такъв трафик , с тенденция за (покачване|намаляване|постояннство).
2. Структурата на трафика е ..... с източник предимно ........
3. Понеже по-голямата част от трафика е от FB имам такива и такива наблюдения върху reach-а и bounce-rate-а
Проблем:
1. За последния месец имам еди какъв си процент сконтиране на дохода от AdSence с причниа "невалиден трафик"
2. За последните няколко месеца намаляването варира от един колко си процента до едиколко си процента, но никога над еди колко си процента.
3. При другите колеги с FB трафик има ли подобен проблем за последния месец или да започвам да се притеснявам за ръчна модерация на база репорти ?
НО не, на тебе все форума или Бойко са ти виновни. Плесна проедната душевна диария в стил "Аз съм най-големия и Google ме отрязаха, защото не могат да ми изплатят месечния доход". Нито redrum се е размрънкал, нито PetkoVoivoda.... а там твоята аудитория е като плюнка в морето.