Адриана, ако чувстваш, че можеш да пишеш има много колеги със сайтове на женска тематика, които винаги търсят автори/преводачи и.т.н. , винаги можеш да се пробваш и да предложиш услугите си. Дори и на ниските цени за статия които се плащат сега в БГ човек може да си изкарва по 600-700лв ( тук цифрата е някаква примерна и реална ) на месец ако пише упорито всеки ден.
Точно по тази логика, те трябва ли да се замислят точно за този начин, като за единствен - сами да са си шефове. Разчитането на някой шеф да те вземе при наличието на дете е все едно още да се надяваш Дядо Коледа да дойде и да раздаде подаръци. Случва се, виждал съм го, но от мои познати и техните случки знам, че вече е масова практика работодателя да те отделя в отделна купчина, след като ти прегледа CV-то. Не е нужно да се отчайват, това не е болка за умиране. Все пак те не са сами вече, освен за себе си, те трябва да се грижат и за още един. Не е ли достатъчна мотивация. Много психологични анализи казват, че страха бил по-голям стимул от всичко познато. Ето още нещо в подкрепа на това, че могат поен да пробват с този метод за изкарване на пари, нали?Добре заварили Нямам представа, защо и как не сме се развили достатъчно добре с онлайн бизнеса, но съм убедена, че в САЩ, социалната политика за майките с деца е съвсем различна от нашата. Тук като чуят, че имаш малко дете бързат да те изхвърлят от интервюто без дори да са хвърлили един поглед на CV-то. Може би заради това мамите подхождат с недоверие за един такъв алтернативен метод за припечелване. Защото са затормозени достатъчно от този негативизъм, към майките с деца и второ (може би и аз спадам към тази група), и през ум не им е минавало, че именно в интернет биха могли да продадат интелектуалният си труд, разполагайки със времето си така, че да е съобразено и с другите им ангажименти. Мерси още един път за любезният отговор и бъди сигурен , че ще питам и ще следя с интерес темите ! Лека вечер
Прав е това е само началото. Може да се расте много, естествено изисква се малко повече от желание. Малко повече работа и време.@Адриана - 500лв са само началото, нещо което може да се има тук и сега и напълно реално. Всеки е почнал от 5-10лв, но във форума имаме хора които боравят с хиляди левове в момента, да не казвам и по-нагоре и имат реални и успешни бизнеси, наистина за разлика от повечето дето си чешат езиците по всякакви други форуми. Тук е по-различно и толерантно. Ето например всички имат права и са равни, не знам дали изобщо си разбрала че Blinky е единия от основателите на форума примерно.
Отново за заплащането мисля, че дори на ниво 1 вложиш усилия и време, които си влагала преди в работата си може да изкараш 1000+, а освен писанието на статии има 1000ди други услуги , които се търсят и предлагат.
Много ми се иска БГ майките да започнат да носят имидж на интернет предприемачки. Като кажат БГ мама, всички да си мислим за жени занимаващи се с интернет маркетинг и по-специално с печелене на пари онлайн. Надявам се този момент да дойде много скоро. И съм сигурен, че не сме далеч от това.Мамитата са основна градивна единица на онлайн империите, затова си ги коткаме тука. Още не е това широко схващане в БГ ама и това ще стане.