От: От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могат да Успеят Онлайн. За Мамитата!
Очаквах тук да видя работещи от вкъщи мамчета, а то ...
Ще прочета по подробно за тези афилиейти, провокирахте моя интерес :wink:!
Здравей,
чети ... много има за четене в този форум ... Има и много хора, които ще ти помогнат, понякога дори от критиката има какво да научиш …
Аз съм от работещите мамчета от вкъщи, по една или друга причина преди година и половина напуснах работата, на която бях ... малко на майтап си направих регистрация тук, в началото беше много трудно, като всяко начало ... но се амбицирах и ... не подбирах работа - четях вместо други и събирах от 40 страници, да станат 3, пусках всекидневно обяви на колега от форума, започнах пълнене на сайт с над 2000 артикула /като се сетя на каква цена ... ме напушва смях/ ...
Целта ми беше една - да се ориентирам във форума - как да си договарям работа, на каква цена да бъде заплатен трудът ми ... как да си получа парите ... как клиента да остане доволен и отново да работи с теб ...
Дали става въпрос за проект, което е договорен за 20лв. или 2000лв. - отговорноста и коректността от твоя страна трябва да е еднаква, за да искаш и очакваш същото и от отсрещната ...
Може би най-трудното беше разпределението на времето, без работно време е страхотно, но и трудно ... въпрос на организация ... свиква се.
Не искам да прозвучи като самохвалство, но сега се издържам от работа, която е изцяло от този форум - самостоятелно реализирах няколко големи проекта, портфолиото ми "набъбна" и имам самочувствието, че успях, че работя, друг е въпроса, като ме питат какво и кажа freelancer, ме гледат като полезно изкопаемо ... това ли пък какво е?
По отношение на афилиейт програмите -
погледни тази ... нова, различна и коректна програма с много възможности за допълнителни доходи - онлайн и офлайн ...
Желая ти успех!