От: ДИАЛОГА С ЖЮСТИН ТОМС ОТНОСНО BGSITE!!!!!!!!!!
Конкурс БГ Сайт -
bgsite.org, е приятелско събитие с цел финансова облага. Не знам за кого е облагата, но не ми се вижда да е малка.
Нещата принципно са поставени на калпава основа. Няма ясни принципи и от там няма ясни критерии и резултати. Който иска от журито, спазва обявените правила за оценка, който не иска - не ги спазва. Който иска - си измисля свои критерии и по тях оценява.
Който иска разглежда представените проекти, който иска - не ги разглежда. Но ги оценява всичките!!!
В резултат в категория "Личен блог" в тройката влиза рекламен спонсориран блог! :shock:
Няма как журито на обективни въпроси да отговаря обективно. След като орагнизацията е субективна, принципно не може да се разговаря обективно. И започват едни мънканици и всеки има отговор и обяснение защо е така. И едно с едно не съвпадат.
Поредния цирк, в навечерието на награждаването -
Ами той конкурса е частен, вие какво искате? А като е частен, защо има претенциите да е национален??? И да е Първа Инстанция Кой е добър в България и кой е хлапак?!
Да погледнем какво е декларирано на титулната страница на
bgsite.org
Код:
<title>БГ Сайт 2012 - Конкурсът за най-добър български сайт - В пиксели - BG Site</title>
<meta name="description" content="БГ Сайт 2012 - Конкурсът за най-добър български сайт - В пиксели - BG Site" />
<meta name="keywords" content="БГ Сайт 2012, Конкурс, уеб сайт, уебсайт, www, website, web site, site, сайт, конкурс, най-добър, категории, регистрация" />
А това "В пиксели", сега ако ми опрат пищов в главата, и питат какво е - умирам си млад и зелен!
Може би сайтовете трябва да се представят на
експертното жури в пиксели? За по-лесно възприемане. Или това е някакъв код, който, ако го няма в сайта - претендент в конкурса, не влиза в тройката?
Явно там е разковничето...