Нищо не можеш да им направиш, шефа сигурно и той е така, по гръб с жълт вестник във ръка.
Може да се замислиш за такъв сайт, който ще се казва примерно на лов за чиновници:lol:
В понеделник съм при шефа им, няма да оставя аз тази работа така.
Бате, ако мислиш, че там е нещо по-различно. Пак ще се озовеш около някакви мутанти с криви мутри и кофти настроение. Имам чувството, че нарочно го правят.
Блинки, на теб ако всеки ден ти беше горе долу еднакъв, имаше жена, която е дебела и деца, които нямат амбиция, едва ли щеше да си с готино настроение.
Блинки, на теб ако всеки ден ти беше горе долу еднакъв, имаше жена, която е дебела и деца, които нямат амбиция, едва ли щеше да си с готино настроение.
Да, аз два пъти в годината ще ми трябва да ми свършат нещо на обща стойност 100 лева и за това да трябва да го водя на вечеря... КАК ПА НЕ! По-скоро ще му пусна скрита камера...Еми така е, лошо е да се борави с БГ чиновници.
Като цяло, най-добра стратегия е, да се изгради дългосрочна връзка направо с къмета или там друг по твой избор.. Води го на ресторант през месец, давай му там подаръчета ала бала, без да имаш работа с него, без да искаш нещо. След време като ти се наложи, отиваш направо при него, казваш му кво трябва да направи и ще го направи.
Курвички са си, кво да се прави.
Да, аз два пъти в годината ще ми трябва да ми свършат нещо на обща стойност 100 лева и за това да трябва да го водя на вечеря... КАК ПА НЕ! По-скоро ще му пусна скрита камера...
Така ли изглеждат?
И в Казанлък е същата работа. Това е в НОИ. Чукам, влизам, поздравявам, никаква реакция.
Вадя телефона снимам ги и подскочиха 1 метър с дебелите си гъзове
Щели да ме съдят и да съм внимавал, дейба и курвите ви прости.
Пускам ги по пързалката - Фейсбук, Туитър, форуми, шервам на лично на приятели с много приятели и страници, на Нова на мейла ( че БТВ не са ми готини)... всичко живо да ги пуска да ги види цяла България.
Спуквам се от бачкане ( и в събота следобяд), тия чиновници се хранят с моите данъци и осигуровки - няма да ми четат вестник - като ни видят нас "малоумниците дето бачкаме за тях" ще се усмихват, ще стават и водичка ще предлагат.
Няма научаване у 96% в тия хора... Леле, опнали се и си четат вестничето...
Я дайте малко фей групи с поне 1/2 млн лайка да ги кача лелките
Ама то едни журналя в тоя сайт...Красимира Стоянова каза:И вие ли изперкахте вече, а ние мислим, че само журналистите живеем в паралелен нереален свят на конспирации... Историята в тази новина е напълно реална и се е случила вчера. Не епървоаприлска, нито смахната реклама. Чудовищното е ,че толкова сме зле вече, че дори не вярваме,ч е има нормални човечни, честни и добри хора в България и в Казанлък...
Журналисти с/у скобаджии. Кой прав?
Егати журналята, това е защото мисълта му тече бързо и пръстите не могат да улучат правилно бутоните с такава скорост.