По-голямо показно за оставката на украйнският ни Стани ШеФ няма - http://www.capital.bg/politika_i_ik...i_stanishev_izpadna_dori_ot_purvoto_miasto_v/
На какво основание да си ходи ? Ако има нови избори пак ще го изберат него. Това че се води анти кампания срещу него от крадливата коалиция не може да заблуди народа.Аз ще го кажа това за пореден път. Първо фалшивият президент да си ходи и след това правителството.
Да се хвалиш с победа на евроизбори е същото като да влезеш тука и да се фукаш, че в Алекса сайтът ти имал много хубав рейтинг. Европейският парламент има общо 766 депутати. Сериозно ли някой смята, че има значение дали някоя българска партия има 6, 4 или 2 депутати там? Хората ги домързя да излязат и да гласуват, защото няма значение какъв е резултатът. Аз гласувах само защото принципно винаги си гласувам, каквото и да става, но пуснах гласа си за партия, която предварително беше ясно, че няма как да вкара и един евродепутат. Не симпатизирам на нито една от партиите, които събраха процент, за да вкарат хора.
На какво основание да си ходи ? Ако има нови избори пак ще го изберат него. Това че се води анти кампания срещу него от крадливата коалиция не може да заблуди народа.
Няма да е тъжно , тъжното е да си плюеш президента.
Кои са тия хора? Волен Сидеров - побелелия побойник по летишата или Станишев - украинския плъх ?То хората не го плюят защото искат. Просто не намират в негово лице лидерът, който да ни представлява. Отделно има сигурно още сто издънки около мандата му, като това, че не можем да му видим първата дама.
То хората не го плюят защото искат. Просто не намират в негово лице лидерът, който да ни представлява. Отделно има сигурно още сто издънки около мандата му, като това, че не можем да му видим първата дама.
Не се прави на сляп, не виждаш ли, че върви масова кампания за очерняне на президента. Бас държа, че ако бяхме назначили теб и ти щеше да си черен за голяма част от хората, с малко помощ от медиините магнати. Ти до сега видял ли си политк който да не е бил замерян с кал, та това е най обичайна практика в бг.
Не мислете като телета колеги...
Важно е за президента:
Да няма бекграунд на Колорадските пейзажи;
Да не му личи как всяка година как чете на Нова година;
Да не се влия от политическата си привързаност;
Да не се опитва да дели и взима страна в парламентарните войни, а да обединява;
Да има силно присъствие в световните медии;
Да може да представлява държавата ни истински.
Нищо лично сегашния, но Първанов беше по-мъжкар и по представителен от сегашния. Не харесвам партията му, но си беше на място. Петър Стоянов също.
Важно е за президента:
Да няма бекграунд на Колорадските пейзажи;
Да не му личи как всяка година как чете на Нова година;
Да не се влия от политическата си привързаност;
Да не се опитва да дели и взима страна в парламентарните войни, а да обединява;
Да има силно присъствие в световните медии;
Да може да представлява държавата ни истински.
Нищо лично сегашния, но Първанов беше по-мъжкар и по представителен от сегашния. Не харесвам партията му, но си беше на място. Петър Стоянов също.
Ако трябва да съм честен, всеки тук заслужава и ако някой реши, ще го подкрепя на 100%. Не се шегувам.Е то било елементарно. Аз съм идеалния кандитат
Човек, който не може да управлява дори жена си, какво очаквате да направи с държавата? Тоя е способен само и единствено на гафове и простотии. Абсолютна подлога и грам не защитава интереса ни. Постоянно говори глупости, от сорта на това че Левски ни бил завещал да сме достойни членове на ЕС. Да си ходи!