Отивай да пируваш и да се веселиш, че ще цъфнеш и вържеш, не се занимавай със статистики. Не чу ли, че твоите хора 3 дни ще пият и ще се веселят, заминавай
Измислени герои с гласовете под натиск или купени в мангалските махали. Нали виждате цифрите. В големите градове и българите гласували извън България , Герб бие , ама бие с много. Това е реалния вот.
съгласна съм
С кое си съгласна? С това, че гроб имат 90+ общини и, че всичко му се слага вилата от държавната администрация ли :lol:
Това сте смешни направо гробарите.....
Или може-би в глупостите на тоя тиквеник бърнхикс, дето даже и не живее в бг. , а тръгнал да ми оправя тук нещата.....
чай бе човек ТЯ е СЪГЛАСНА!
знайш ли колко е трудно в днешно време ей тъй да е съгласна някоя за самата идея...
иначе си прав
С кое си съгласна? С това, че гроб имат 90+ общини и, че всичко му се слага вилата от държавната администрация ли :lol:
Това сте смешни направо гробарите.....
Или може-би в глупостите на тоя тиквеник бърнхикс, дето даже и не живее в бг. , а тръгнал да ми оправя тук нещата.....
Ало , препечения на слънце.... когато статистиката говори и ромите мълчат. Кви общини , кви фантасмагории..... по писания от Мая общата изборен кодекс Герб би с разлика. А Мая като го приемаха се биеше в гърдите- никога повече Герб няма да спечелят избори. Е спечелиха - за пореден път. Колкото да не им се иска на хората от селата и малките населени места. В големите градове няма Бобов дол - няма " ако не гласувате , няма бонуси" . И за последен път ти казвам - аз имам право да оправям нещата, защото гласувах. Ти нямаш защото не си.
9 поредни избори , различна избирателна активност всеки път. Все най-много гласове , Герб -1во място... оплачи се да ти спускат по състоятелни опорни точки , че се излагаш.При тая избирателна активност, и като знам какво правят, трудно бих се съгласил, че са спечелили, ама щом ти е кеф вярвай си , че е така.
9 поредни избори , различна избирателна активност всеки път. Все най-много гласове , Герб -1во място... оплачи се да ти спускат по състоятелни опорни точки , че се излагаш.
Все-едно слушам Бойко.....
Ще си намажа една филия с мас по-тоя случай и ще поритам топка
Това с 9те поредни изборни победи , не трябва да съм Бойко за да го кажа. Това са факти не твърдения. Даже и Станишев може да го каже - той НИКОГА не е печелил избори срещу Герб. Никога няма и да спечели...
И Сергей е с твоя акъл... все го срива , все клипчета пуска и все след избори като препикано мушкато ходи.Прав си с такъв пиар, аз ако бях ми стигаше само да пускам клипчета на боко от управлението му и щях да го срина.
Е, можеше и да не ми стигне времето ама кво да направим , че ги твори постоянно
И Сергей е с твоя акъл... все го срива , все клипчета пуска и все след избори като препикано мушкато ходи.
Щом казваш, нека е на твоето вие не сте свикнали да е по друг начин. Гледам Ви всеки ден в форума.