На есен с песен и...някой лев за мургавия електоратизбори на есен?!
1 час празни прикази. Не е истина. Даже се чудя защо са отишли да ги слушат тия мамути.
ммм прав си - едвам и изтърпях. ама все пак са реалните властващи...
Ама ти цялата ли си я изгледал? Леле, ти си герой. То да си прережеш вените на 5тата минута. Не знам как хората има нервите и уважението към тези хора, камо ли да седят и да им попиват глупостите. Един истински човек не говори много, а действа. А когато действията му говорят, той мълчи. Всичко друго си идва - уважение, доверие, надежда, нужда. Не знам даже с какви очи излизат да губят на хората времето.
пуснах си я за фон - вместо радиото
не съм им фен... но съм безкрайно очарован от начина по който говори местан - успиващо, монотонно и безкрайно обмислено, изпълнено с метафори, алегории и всякакви труднопроизносими части на речта. и винаги казва нещо повече
Когато миналото лято го питаха Кой , Кой , Кой предложи Пеевски - отново така увърта , бави , премисля.... типично поведение на невестулка/лисица....
Мен не ме впечатляват думи. Впечатляват ме действия с резултати. Може да си флегматее колко си иска на микрофона, но реално знам, че само си дрънка.
Бойко говори прост език , език с който си говорим по кафетата... но пък има излъчване. Този говори изящно и манипулативно - точно като човек , който иска да те излъже. За това винаги думите му имат скрит смисъл. При Бойко няма шменти капели Той си го знае и не го и крие.по ми е харизматичен от мутрата. пък е и по-умен.
Бойко говори прост език , език с който си говорим по кафетата... но пък има излъчване. Този говори изящтно и манипулативно - точно като човек , който иска да те излъже. За това винаги думите му имат скрит смисъл. При Бойко няма шменти капели Той си го знае и не го и крие.
Бареков ще е по-голямо зло и от Б.Б.+Цв.Цв+Я.Я.Нали трее да избие кинтите които са вложили в него, ако требе и дудука ше надуе отново ко толкова