Да имаш хотел, а да имаш страница на пейджмейкър

От: Да имаш хотел, а да имаш страница на пейджмейкър

Работил сам по сайт рекламиращ вили под наем и подобни разни туризмии...
повечето са си селяни... не ги виня... така разбират живота така им харесва.
1-3% са тези които биха платил иза година примерно 50 лева в голям сайт за реклама.
Другите казват ти ни доведи клиенти и ще има пороцент за вас...
ама повечето като им заведеш клиенти и после казват мани го тоя бе ще му даваме пари :)
какво е направил за да му ги дадем...
та така случвало се е после да идват да се извиняват и да се молят пак...
hit.bg и подобни наистина си е несериозно, но това е останало от изминалите години когато дори и страница в хита си беше супер за тях и си беше като гъзария.

То и панелките са грозни ама са си ни наследство... няма да ги събаряме я :)

Бе аз затова не се занимавам с БГ сайтове...ай сиктир...ама се полъгах да попомогна малко едни колега...

А защо си мислите че фирмите които правят сайтове са по читави от гореспоменатите хотелиери.
Колко читави сайта може да ми покажете на фирми които предлагат такива услуги на нормални цени
Колко самозвани таланти претендират че са професионалисти, а на сайта им никъде не може да видиш коя е името на фирмата която предлага услугата защото 99% са уанмен къмпани домашно базирани без фирми и не издаващи фактури, а портфолиото им приключва със собственият им сайт.
Измежду тия фирми има и по некоя читава ама как бай хотелиера да е сигурен коя е читавата, като тука във форума дето уж гледаш репутации и други работи и туко изядеш някоя тояга .
Гаранция че в нета има поне два пъти повече читави сайтове на хотели от колкото на уебмастери който не верва да ловиме бас и да почваме да ги броиме

Това с хит.бг не е баш така. За мене и вас може да изглежда непрофесионално, ама тъпия юзър си няма и на идея що е туй хит.бг, що е TLD, що е домейн, субдомейн и т.н. За него това си е сайт и толкоз. Хич не му дреме дали е на безплатен хостинг или не. Важното е да се вижда у експлорера, щото не знае как да сложи лисицата (пардон той даже не знае какво е файърфокс, браузър). Ама за какво му е да знае, нали компютъра си върви, сваля си филми от замунда, гледа последното качено клипче в ютуба или вбокса и после зацепи цял следобед у фейса/бгмамата за жените.
Това по горе описва над 90% от потребителите у нас. Има и хора като мен и вас които не мислят така, ама повярвайте ми малко сме.

Така че няма какво да се сърдите на бизнеса в бг, то клиента няма претенции за нищо. Ако клиента започне да предявява изисквания за качествен бизнес, който не се справи ще си замине бърже. По принцип бизнеса следва желанието на клиента за да е успешен. Така че всичко е до тъпите потребители.

така е мамка му...
юзера си е тъп парцал твърдял съм го винаги !
уникално тъпи има, има и по с по-лека форма на тъпотерия...
насират се да ми звънят секакви!
понеже телефона ми го има много в нета и гадния гугъл го изкарва за всичко
примерно бота обходил сайтове за обяви и изкарва следното :

www.gadniobiavi.com · Преглед на категория - Пуйки / Мисирки
Продавам домашно отгледани пуйки, с чисто тегло около 15 кг. ... Продавам бели пуйки за Коледа и Нова Година Предлагам, Продавам пуйки ...
Нов внос, пълна гама консумативи и аксесоари тел 0999999999

gadniobiavi.com/showads.php?catid=13 - Кеширана версия - Подобни

и юзерина понеже е от раздел тъпи незнае че се клика на тоя резултат.. а и да знае и да кликне уя ми янко щото той примерно е от главна страница и гугле бота е захапал га е минал то инфото се е сменило и ми звъни гадния тъпанар и ми вика по колко пари са пуйките...
Звънили са ми за кюмюр, за камъни, за прасета, за слънчоглед за какво ли не за пияно. за... много неща
и ги питам де видя че продавам пуйки? - мчи у интернет
в кой сайт? - ми ни знам

Аз съм го казвал и друг път
народа масово знае че интернет означава да натиснеш е-то на десктопа и да ти зареди гугъл и да напишеш в търсачката www prodavam puiki.com
те това е интернета ! и като си инсталират нещо дето им сменя началната страница
щото са кликали олигофрените на нещо дето им е мигало и им е викало кликни мъъъ и пищят че нямат интернет щото не им зарежда интернета а нещо друго!

Те това са половината от интернет потребителите
и заради тея идиоти да дам 3 000 лева за лъскав сайт ! не!
Ми те 50 процента от тия дето ми звънят от сайта ми казват - "добър ден" или често "здрасти приятел" тука видях че продаваш еди какво си имаш ли магазин да дода да видя? - имам! - де са намира? и аз го питам от де ми взе телефона? - ми от сайта- де от сайта? щото го има само на контакти ! А ПОД ТЕЛЕФОНА ПИШЕ АДРЕСА НА МАГАЗИНА ИМА ДАЖЕ И КАРТА С УПЪТВАНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

та така.... много ти знае юзера като кликне в гугела как ти се казва сайта! разбира се ако всичките ви клиенти са от интилигиенцията, се постарайте да имате убав сайт :)

Познавам хора, които не знаят как да си изключат Scroll lock-а и ми звънят да ме питат, как да изключа шибатана лампичка. А вие ми говорите за сайтове за по 3-4 бона...
Трябва масово да се преориентираме към западния пазар, там хората поне знаят да си инсталират лисицата.

Горе