Аз гласувах - не ми пука Според мен и с политиката и без политиката , качествените теми са много по-малко от преди.
Ах ти хиено, ти си един от първите политически тролове във форума, как така въздържал си ще гласуваш. Ти и още един двама започнахте засирането! Всяка една тема я обръщахте на дива простотия. Ни в клин, ни в ръкав, влизаше остро с тотален офтопик. Ние си говорим нещо за Борисов, ти влизаш с някоя простотия за Сидеров и се почва с лайната.... Така се омаза положението, щото това се мултиплицира из целия раздел.
Гласувах, че не ми пука, защото ако ще се прави нещо, то ще трябва да се забранят всички политически теми. Ако се изтрие само политиката, политическите теми ще плъзнат навсякъде, както беше преди. Или трябва да се изтрие всичко, или трябва да има железен контрол и който си позволи да обижда или троли, да бъде разкарван.
Хохохо , демек човек не може да си изрази мнението в политиката , ако другите участници не са със същите политически възгледи ? Дайте някаква статистика колко теми съм отворил аз в политиката и колко останалите членове на форума ? Статистиката ясно ще изрази на кой му е заплащано в пици ....
Мнението винаги е субективно. Правото е на страната на силния :wink:
Изразяваш си мнението за Сидеров в темата за Сидеров, не във всяка политическа тема. Няма значение колко теми си пуснал, има значение колко тролски мнения си написал и колко теми си обърнал от нормална дискусия в простотия. Примерно аз си играя 20 минути да се обоснова максимално с една страница обяснение какво и защо мисля, ти ми отговаряш с някоя тъпа картинка, аз не мога да те изтрая и се почва с простащината. Колко пъти е било така, кажи?
Помня ли вече .... Но все пак щом една картинка може да те изкара от равновесие и да почне простащината , може би проблема е , че си прекалено нервен ....
А и както казах политиката поне е интересна , дори караниците. След като няма много полезни теми в други раздели , нормално е там да убиваме времето...
Интересна, ама виж докъде стигнахме. Тея дето я правиха интересна, вече не искат да пишат там, щото на всяко мнение изкачат по трима трола да бълват простотии. Като останаха само троловете почна да става тъпо, нали?
Въпросът е как се околичествява тролът - хайде циничният език е лесен, но тролът?
Ограничение - 5 мнения на ден и толкоз. Какъв трол ще си ако напишеш само 5 мнения???? Трябва да си изключителен професионалист, за да може да кажеш с 5 мнения - същото което казваш сега с 50 броя. Няма такива тролове тук.
Това е възможно най-тъпата идея предлагана досега!
Оти?
оти ще утрепе контента у форума и скоро само топкиот тръне като в некой вестърн шса таркалят тадява