От: Да си купя ли Smartphone?
Аз гласувах за HTC-то, но да си кажа честно бях повече за опцията "други". Просто не я избрах нея, защото видях, че чвно си се спрял на тези модели и ти трябва лек намек кой да си избереш от тях, а другите са просто опции, които да дадеш, за да видяш какво реално е истинското мнение на потребителите, видяли тази тема.
Мисля, че трябва да си сформираш добре критериите, на които искаш да отговаря този smartphone. Аз така бих направил, и по моите определено имам някои модели, които бих купил. Това гледай ти, другото е за аматьорите - пък да е с тъч, пък да има хубав дизайн, пък да е малък, пък да е гъзарски, пък да е еди къв си на цвят. Не са маловажни, но определено не говори за технически запознат човек, който да има идея реално какво може да прави с него.
За мен, ако ще си взимам тия дни смарфон, най-важното е свързано единствено и само с работата ми - мейли, скайп, други комуникатори, FB, Twitter, Google Plus и ей такива. Важното е да мога да си свърша малката работа, която имам, даже и да съм на път и по срещи някъде. Много е важно да имаш и връза с втоя компютър, поне според мен де. Това ще ти гарантира (ако се занимаваш с интернет маркетинг), че няма да останеш на голо ако си някъде. Все едно си с теб целия "офис". Помисли и върху това. Аз така започнах да мисля и определено сегашния ми телефон не издържа на 50% от критериите, което ме навежда на мисълта, че е време за смяна.