leonssss
Well-Known Member
От: Ден победы!
еебалник червен така ще ходиш на майдана да рукаш
РАДВАМ СЕ ЗА РУСНАЦИТЕ
РАДВАМ СЕ ЗА БРАТУШКИТЕ
РАДВАМ СЕ ЗА РУСКИЯ НАРОД
ако имахме кат техните пълководци немаше да ридаеш сега за добруджа и македонията
а щеше да ридаеш че са ни отнели някоя област ж тамбукту.
Русия е била и ще бъде велика завинаги!
[video=youtube_share;8Y4_2Qa0QQs]http://youtu.be/8Y4_2Qa0QQs[/video]
май те кефи да гледаш как целия български народ гладува оти сме обърнали гъзо към НАТО
и ко ся ще им чистим кенефите
На какво се радваш? Ние сме изгубили войната. Това е все едно да се радваш за смъртта на майка си. Знаеш ли какви са последиците от този "ден на победата" за нас? Знаеш ли колко десетки хиляди души са били убити от превратаджиите след 9-ти? Знаеш ли, че 30-50 хиляди войничета и офицери са жертвани и пратени да се бият срещу германците, като пушечно месо. Знаеш ли, че сме изгубили завинаги Беломорието и Македония, изгубили сме националния си идеал, за който предните войни са умрели хиляди българи. Знаеш ли, че сме изгубили завинаги македонците, като част от нашия народ, защото комунистите им промиват мозъците с много кръв и наислие и създават македонската нация. Сега нашите кръвни братя ни мразят и ти го казвам, защото преди години ми се случи една македонка да говори през цялото време на сръбски, само за да не разбера аз - българинът, че е македонка. Знаеш ли какви са последиците от насилственото установяване на болшевишкия режим у нас, знаеш ли какво е национализация - конфискация на бизнес и земя? Знаеш ли какво е забраната на традиционната българска религия - източното православие и създаването на атеизирана гражданска маса.
И още много мога да пиша. Лично на мен не ми пука за ЕС, че да му празнувам празника. Не ми пука и че руснаците са победили, щото не съм руснак. Ако не бяха победили, България сега щеше да е рай. Щяхме да сме от Черно Море до Охрид и от Дунав до Бяло море. Така нямаше да е нужно да ходиш в Гърция на море, щото там щеше да е България.
Тъй че, да се радваш за най-голямата българска трагедия случила се наскоро е признак на шизофрения и неграмотност. Не си виновна ти, така са те учили, виновна си, че не мислиш и не търсиш фактите.
еебалник червен така ще ходиш на майдана да рукаш
РАДВАМ СЕ ЗА РУСНАЦИТЕ
РАДВАМ СЕ ЗА БРАТУШКИТЕ
РАДВАМ СЕ ЗА РУСКИЯ НАРОД
ако имахме кат техните пълководци немаше да ридаеш сега за добруджа и македонията
а щеше да ридаеш че са ни отнели някоя област ж тамбукту.
Русия е била и ще бъде велика завинаги!
[video=youtube_share;8Y4_2Qa0QQs]http://youtu.be/8Y4_2Qa0QQs[/video]
май те кефи да гледаш как целия български народ гладува оти сме обърнали гъзо към НАТО
и ко ся ще им чистим кенефите