Ами не е от цената - просто си е до човека, има супер богати, които са абсолютно неподдържани и забравят че има топла вода. Добре че тези са единици, повечето са си наред. А цените ми са такива, че клиентите ги плащат с кеф, а аз съм също доволна. Когато цените са високи, колкото и хубава прическа да направиш, клиента си излиза недоволен и се мисли за прецакан. Между другото - най-богатите са и най-стиснати - представяш ли си - купил си кола за 30 000, фука се с нея, а взел да си подстригва детето сам вкъщи, окепазил му косата и тогава ми го води да го оправям - и какво е щал да спести - 3 лева...Вдигай цената за да не влиза всякаква сган. Това не бих го преживял.
Доколкото съм чувал е и много важно каква паста за зъби ползваш. Най-просто моя зъболекар обясни, че пастите продавани в супермаркетите под 2.50 лв са боклуци.
Ползвам Colgate и Aquafresh.
Аз я купих от едно изложение, нямам идея откъде може пак да се купи. Ето я:Я кажи коя е пастата, и откъде мога да я купя.
А някой четки нямат такива неща отзад, тогава к'во правим ?
И не ми отговорихте на въпроса за конците
Доколкото съм чувал е и много важно каква паста за зъби ползваш. Най-просто моя зъболекар обясни, че пастите продавани в супермаркетите под 2.50 лв са боклуци.
Ползвам Colgate и Aquafresh.
Много е важно каква паста за зъби ползваш и за какво я ползваш. Има пасти за избелване на зъбите , други за чуствителни зъби и т.н.
Аз лично ползвам SENSODYNE Classic за чустрителни зъби и зачервени венци.
.. А някой четки нямат такива неща отзад, тогава к'во правим ? ..
Виждам, че в Crocmint познавате добре продуктите.Аз използвам WhiteLight за искрящо бяла усмивка!
Доказан продукт от повече от 1 000 000 хора с бели зъбки по целия свят!
Зъбите започват да падат ЧАК СЛЕД 2-я МЕСЕЦ!!!