От: Добавям фенове във Фейсбук страници
Първо - "Новината" няма нищо общо с услугата!
Второ - без значение дали има 1, 10 или 1000 баннати страници - щом сме ги възстановили и клиентите в крайна сметка са доволни от нас и продължават да ползват услугите ни - мисля че е показателно.
Това, което има връзка с услугата е, че гарантираме, че ако има проблем със страницата, ще бъде възстановена от нас!
С това приключвам с твоите въпроси.
Всяко следващо твое мнение ще бъде репортвано от мен и няма да получи отговор, тъй като е на лична основа и няма общо с услугата!
ИМА, АМА ОГРООМНО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КОЛКО БАННАТИ СТРАНИЦИ ОТ ТВОЯТА УСЛУГА ИМА!!! ПРОСТО ЗАЩОТО ЗА СЛУЧАЯ, ЗА КОЙТО ТИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСА НЕ СИ ВЪЗСТАНОВЯВАЛ НИЩИЧКО ! МОЖЕ БИ СИ ТРЕПЕРИЛ СЕДМИЦА-ДВЕ ДОКАТО ОТ ФБ ИМ ОТГОВОРЯТ НА АПЕЛА :lol: Има огромно значение и , защото съм ти евентуален клиент и за мен най-важно е дали има баннати страници след теб! И да кажеш, че аз никога няма да съм ти клиент - ок, ама защо?? Отказът ти няма ли да е на лична основа?
ДА, твое право си е ! НО ще е абсолютно на лична основа, нали
А дали скрийншотът, който качих за "Новината" няма нищо общо с услугата, всеки четящ сам ще си прецени
Отново те питам : Има ли твой клиент, на когото скоро са били баннати 8 (осем) НЕмалки страници, които ти си пълнил с фенове? И добавям : Вярно ли е , че от 8-те баннати след техния апел към ФБ са им ънбаннали няколко, но другите няколко така и са си заминали в небитието?
И този път не ми отговаряй с изтърканото вече "без значение дали има 1, 10 или 1000 баннати страници - щом сме ги възстановили и клиентите в крайна сметка са доволни от нас " моля, защото кво значи това възстановяване, ще обясниш на мен неразбиращия?? А че пак продължавали да работят с теб собствениците на баннатите 8 страници...е, явно са си сметнали, че ще им е все пак по-евтино така с теб, отколкото да си плащат за реклама на сайта им в други страници..въпрос на елементарна математика и избор на по-малкото зло
А в груповото пазаруване все още се вадят доста добри пари
Репортвай колкото си искаш, не виждам за какво?? Не може ли да питам за резултатите от услугата ти?? Ти си някоя персона нонграта ли тук и трябва да се плаша и да си трайкам?
Хайде моля, обясни кое от писаното от мен е на лична основа?? Нито те знам кой си , нито ме интересува личността ти ! Да съм те наругал или нарекъл с обидни думи?? Съжалявам за теб, но няма да си изтърва сега нервите и да направя такова нещо
Забранено ли е тук да се задават въпроси по същество, макар и неудобни?? Забранено ли е тук задавайки ти неудобните въпроси , така да разбера и покажа колко доблестен и коректен си, за да може всеки сам да си прецени дали да се възползва от услугата ти??
Очаквам дали ще отговориш адекватно на въпросите ми