От: Докарайте Танковете
Аз не мога да разбера, тея селтаци с шаловете на всеки митинг са отпред и правят мизериите. Няма ли някой по-висш там с каска и щит в ръка да застане най-накрая и да разпорежда да се арестуват само те, ама не да се арестуват само, а да им се прави главата мека, както е трябвало да им я правят родителите докато са били на 12-14... Нещо подобно на главата на този възрастен човек с бялата коса, който се бореше да не откарват едно момче с колата. Някой им казва "Давай!" и те "дават...", наред, много добре знаят кои са мизерниците и ги виждат, защото са пред очите им, но мажат с палките наред, защото им е по-лесно и по нареждане и нищо не могат да им кажат.
Иначе аз днес чесно бях зает, но утре мисля да се включа и ще протестирам срещу мизерията, кражбите, лъжите и всички, които ни доят и стрижат като овце!
Ще агитирам и приятели. Време е да се осетят и да спрат, защото това не се трае вече!
@ReminD - мога ли да те питам, ама честно ще ми отговориш... Наистина ли смяташ, комунистите за върховната партия, майката, при която цацата е 20 стотинки и всички са доволни топейки си гъза на морето???
Някои хора много се вживяват...
Бойко ще изяде лайната, ама и нищо не направи за 4 години, колкото и хората да виждаха промяната в неговите очи освен обещания, днес едно, утре - друго, нямаше нищо запомнящо се. Щяха хора да влизат в затвора, барети, комунисти, крадци - никой не влезе... Ако беше си свършил работата - нямаше да има проблем. Явно обаче, че не направи нищо, защото и той и всичките под него са като черва заплетени с предишните и всичко е едно. Лицата се менят, гадостта е същата.
Който и да е следващия (дали ще е коалиция или не няма значение) трябва да разбере най-накрая, че нещата няма да се получават така. 97ма, не са успели да го разберат гадините, да се надяваме, че 2013 ще го разберат. Стига им толкова крадене, работи много и печели много, знай много - печели много. Кради много - бъди в затвора!