pepo_999
Well-Known Member
питаш за тия домейни, това е цената, регвай си квото искашСтига де.
питаш за тия домейни, това е цената, регвай си квото искашСтига де.
Може да не ти се вярва но последния е в моя списък.Реших да ги купя за бъзика.
- aishop.bg
- aistore.bg
- aimag.bg
Дай да го видим списъка деМоже да не ти се вярва но последния е в моя списък.
Предложих ти няколко вида по, които можем да осъществим нещо. Ти си само "дай да го видя, дай да го видя".Дай да го видим списъка де
Е, трудно ще е в твоя списък, щом е регистриран вече .Може да не ти се вярва но последния е в моя списък.
Ами, нормално е. След като е списъка от месеци все някой нещо да регне по някое време.Е, трудно ще е в твоя списък, щом е регистриран вече .
Темата е за вече регистрирани домейни, а не за имагинерни.
Братле, ти разбираш ли, че са толкова много, че не знам ако регна някой кой да е.Е, трудно ще е в твоя списък, щом е регистриран вече .
Темата е за вече регистрирани домейни, а не за имагинерни.
Все още не съм ги пускал за бидване.Широка ти е цедката, затова са много.
И без това най-много ще спечелиш, ако никога не ги регистрираш.
Честито, пак изхвърли 15лв в коша.olddivision.com
Аз гледам да не хвърлям пари, но и на мен ми се случва, особено като не разбирам материята.8 са, но все пак мерси, и подобно.
А @pepo_999 не знам защо ми се сърди.
Гери одобри ли транзакцията или ти на своя глава?8 са, но все пак мерси, и подобно.
Хейта влиза в пикова форма. Гладните циганета от сливенската гара трябва да ядат.Аз гледам да не хвърлям пари, но и на мен ми се случва, особено като не разбирам материята.
това колко в бъдещето го виждаш да потрябва тоя домейн и готов ли си да плащаш за това време?Струва ли си да се взимат домейни с "XR" от Extended Reality, но с 3 думи ?
XRfungames.com
А ако са само с 2 - XR нещо си - XRdecoration.com ?