nsevimov
Well-Known Member
Това е най-дивия домейн който съм виждал от доста време насамavanta .bg
Това е най-дивия домейн който съм виждал от доста време насамavanta .bg
където са най евтини, не и от суперхостинг и подобниЗдравейте,
От къде е най-добре да се купуват домейни?
PorkBun най добри цени без скъпи подновявания и подводни камъни. Точни и лесно управляемо, даже и да решиш да се махаш, става за 5 мин, без срокове.Здравейте,
От къде е най-добре да се купуват домейни?
динадот са една идея по евтиниPorkBun най добри цени без скъпи подновявания и подводни камъни. Точни и лесно управляемо, даже и да решиш да се махаш, става за 5 мин, без срокове.
Направил ли си справка на всички екстеншъни?динадот са една идея по евтини
Койрегнах домейн за една марка пак да видим дали ще носи некъв трафик..
.bg е домейнчето ахаха
Малко преди да те пуснат от ареста.кога е регистриран web.bg
Това, ще да е било след като си излежал каторгата. Между другото, абе ти да не си от расата на фръцо-пръцоянците?Малко преди да те пуснат от ареста.
.Пак един малоумен въпрос от моя страна, ама понеже се разчетох по темата и ми стана интересно.
Е ли е възможно например купувам някакъв домейн днес и си го пускам да си висне за продажба веднага?
Понеже в sedo примерно гледам има домейни на по 10, 15, 20 години.
Сега ясно е че колкото по-стар е толкова по добре и повече струва, но говорим за малки продажби.
Примерно купиш си що годе сносно име на домейн, можеш ли да си го продадеш веднага?
Щи го кажа така както е.Пак един малоумен въпрос от моя страна, ама понеже се разчетох по темата и ми стана интересно.
Е ли е възможно например купувам някакъв домейн днес и си го пускам да си висне за продажба веднага?
Понеже в sedo примерно гледам има домейни на по 10, 15, 20 години.
Сега ясно е че колкото по-стар е толкова по добре и повече струва, но говорим за малки продажби.
Примерно купиш си що годе сносно име на домейн, можеш ли да си го продадеш веднага?
Я кажи кой регна strangerzone.infoЩи го кажа така както е.
Домейна струва толкова, колкото го иска клиента.
Иначе да … фактори много, авторитет, история, възраст, нооо съм продавал домейни, които нямат нищо от това.
Коцето сигЯ кажи кой регна strangerzone.info