Вискяр Градинаров
Well-Known Member
От: От: Домейн подходящ за гейм мониторинг .com,.net.org,.eu и същевременно евтин
И така, докато открих най-добрата хост компания за мен. Нямат реклами, няма пукотевица. Но досега не съм прочел нейде забележка някаква. Работят си скромно и кротко хората и си вършат много добре работата. Кеф ти сървър в България, кеф ти в САЩ. Препродават домейни от Enom, като предлагат и техните сървъри за хост.
Ето ти едно мислене - ако пушиш, спри за три дни цигарите. И си готов с парите за домейна.
Ако не пушиш - все ще намериш някой друг порок, от който да извадиш парите.
Пропуснах да добавя - първия ми клиент от сайта ми донесе и хостинга, и домейна, и подарък за Нова година.
Изминах обичайния път - безплатен хост с безплатен домейн. И добре че попаднах на най-куцата оферта (от реклама, хич не ща и да ги споменавам кои са!) - сайта не се виждаше поне от половин България, да не говорим за гугъля. Та набързо си спретнах издирване на домейн и хост. Исках домейн на кирилица. Този те цака тук, онзи там - шибана работа. Хем се рекламират. Ама нали трябва да избият парите за реклама отнякъде.И аз Съжелявам за оф топика ама нещо не схващам мисленето ви
Пример:
.com струва 10$ в едикоисирегистратор.ком
.com струва 5$ в другрегистратор.ком(някаква промоция..)
защо да давам излишни пари ? от godaddy бяха пуснали .инфо домейни по 1$ по едно време , вие какво щяхте да направите да си купите домейна за 1$ или да дадете повече при друг регистратор .Не се заяждам или най-малко да ви давам акъл просто се чудя на мисленето ви понякога
И така, докато открих най-добрата хост компания за мен. Нямат реклами, няма пукотевица. Но досега не съм прочел нейде забележка някаква. Работят си скромно и кротко хората и си вършат много добре работата. Кеф ти сървър в България, кеф ти в САЩ. Препродават домейни от Enom, като предлагат и техните сървъри за хост.
Ето ти едно мислене - ако пушиш, спри за три дни цигарите. И си готов с парите за домейна.
Ако не пушиш - все ще намериш някой друг порок, от който да извадиш парите.
Пропуснах да добавя - първия ми клиент от сайта ми донесе и хостинга, и домейна, и подарък за Нова година.
Последно редактирано: