Що за тъпа тема и статия? Доста се колебая дали да пусна червеното на автора за тая глупост.
USAF, в много отношения съм несъгласен с теб и ще взема да изроя няколко от тях.
Не знам що за човек си ако мислиш, че всичко в човека е само материално. Нематериалните неща няма как да се слеят с материални неща като почва.
Имал съм възможност да наблюдавам поведението на възрастни хора и знам, че идва моментът когато преценяват, че трябва да си отидат от този свят. На теб (USAF) ти се живее толкова много по простата причина, че все още има какво да правиш на този свят. И аз не съм се разбързал да умирам, но за разлика от теб не съдя само по себе си и то само в сегашното си състояние. Предвид наблюденията ми, най-вероятно ще дойде ден, в който ще реша, че съм си свършил каквото е трябвало и е време за почивка. Едно безсмъртие би се оказало голямо наказание в този случай. Естествено, има и случаи на преждевременна смърт (убийство, злополука, болест и т.н.), която се случва не по наше желание, но и такива неща се случват.
За Алан:
Човече, стига си се занимавал с тези репи. Дай възможност на хората да не са с толкова сериозни/опулени физиомии сякаш са им навряли нещо отзад.
Не бъди толкова сигурен. Аз лично намирам такива манипулации за противоестествени. Създателят най-добре знае кой колко трябва да живее.Но съм сигурен че ако някой дойде и ти подшушне тихо че ти е приготвил чудодейното лекарство да живееш повече от колкото ти се полага - 100 % съм сигурен че няма да откажеш.
А тези, които са създали технологии (не говоря за оръжията), които постоянно отнемат огромен брой човешки животи по-полезни ли са от тези, които не ги влекат науката и технологиите? Не мисля!не ги влекат науки и технологии, а само пороци, и с нищо не са полезни
Аз на себе си съм си дал обяснение на какво се дължи дълголетието на всички тези хора. А иначе максималната продължителност на човешкия живот отдавна е определена - 120 години. Е, има сведения за изключения, но са малко.
повече положителни емоции
след 20 години не ми требе да съм безсмъртен като съм старец
сега на млади години ако не може после за чии ми е
"Аз и много други учени смятаме, че след около 20 години ще разполагаме със средствата да препрограмираме телата си, така че да спираме, след което да обръщаме ефекта на остаряването,"
Явно трупаш само мнения, незнайно защо...
Бих му дал от моя лимит, само и само да продължи да коментира, защото е откровен и има някакъв особен чар в стила му. Освен това ми е интересно какъв цвят са звездите при червена репутация.
20 години да, ако оживеем 21 декември
21 декември? Да не вярваш, че това е последният ти ден от присъствието ти на Земята. И къде смяташ да отидеш на 22 декември...
Интересно ми е какво ще се случи на тая дата. Със сигурност няма да свърши света, но ще има нещо запомнящо се...
20 години да, ако оживеем 21 декември