Е, тва ми оправи деня!
Чувствам се ужасно поласкана...
Момчета, много сте ми сладки - такива едни
страдащи от свръхпроизводство на тестостерон, поради което се чудите откъде да си измислите конфликт, та да можете да тропнете по масата и да се легитимирате, като мъже.
Съжалявам, че съвременният живот не ви позволява да воювате,
защото има толерантност и нещата не се решават с диващини. Знам, че диващината ви липсва и затова си я браните със зъби и нокти, но животът се променя. Цивилизацията настъпва, а вие няма какво да направите. Тъжно.
Никой не ви забранява да си спазвате традициите!
Ако аз кажа на някой от вас ''якето ти е грозно'' това вероятно ще бъде изтълкувано, като ''забранявам ти да го носиш'' - класически пример за примитивно мислене, но... кой да ме чуе?
Вадете кръстове, въртете на въже кучета за здраве, обикаляйте със свещи около църквите и вярвайте, че развратните православни свещенници - педофили, хомосексуалисти ни спасяват от инвазията на лошите
европейски ценности.
Аз никога не съм била религиозна
и гледам с насмешка на всички религиозни ритуали, това обаче в никакъв случай не значи, че съм бездуховен материалист. Просто следвам своите разбирания за света, без да ги превръщам в циркова атракция и да изисквам хората да ми се възхищават.
Продължавайте да рипате, много сте сладки, наистина.