Абе не задавате правилния въпрос, като ги изгоним кой ще ги вземе
Няма да се гонят ,а ще им се даде място дето сега пустее да си го орат да правят деца и учлища
нещо като лагер
Искам само да ми отговориш на един въпрос-ти като имаш средно образование не е ли редно да знаеш,че не се пише разспад,а РАЗПАД?В днешно време средното образование и висшето са нещо,което не гарантира за абсолютно никакъв умствен багаж.Мисля че европата,ако си беше останала католическа,протестанска и православна щеше да се запази, а сега вече не знам.Религията определено щеше да заздрави граници и континента!!Вчера четох най- добре е за германците да си върнат марката и да махнат гърция от зоната.Всъшност да няма вече Европа.Хубаво е да се живее с чужди пари , Като при нас сиганите хем ги гледаме и поливаме и ще са мнозинство след години.Мислим ,че ако ги населят някаде на безлюдно българско място с 3 метрова ограда - С техен парламент и местно самоуправление да се чифтосват там и европата ще ни пляска ръце , а хелзинския комитет през ръцете!Замислете се кат беха мутрите циганите бараха ли,бяха ли нагли и т.н?
Винаги съм казвал че на България ни трябва Мусолини, Хитлер, Сталин ,Пиночет с редици без чет Ша се оправиме веднага!
Нямаш средно образование - нямаш право да гласуваш.Когато си начетен и образован може да решиш и избереш ,кой да те управлява.Нямаш средно - нямаш право да излзиЗаш в чужбина ,а и така да излагаш България с просия и кражби.
НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ, ТА НИЕ СМЕ Н ДЪНОТО!Но другите държави дето са имали привилегии и тем подобни ще усетят как се яде шопска салата без сирене истинско де!
Българските емигранти стават най-големите инвеститори в икономиката на страната. Статистиката на БНБ показва, че през 2011 емигрантите са изпратили в България 770.1 млн. евро. За сравнение размерът на преките чуждестранни инвестиции през миналата година възлиза само на 125 млн. евро.
Искам само да ми отговориш на един въпрос-ти като имаш средно образование не е ли редно да знаеш,че не се пише разспад,а РАЗПАД?В днешно време средното образование и висшето са нещо,което не гарантира за абсолютно никакъв умствен багаж.
Ти много филми си гледал как ще им дадем туко така място, дето не са го заслужили - виж за "изправителен лагер" вече по върви
Който се е захванал с България, не е прокопсал ! Справка: Византия, Османската империя, СССР.