blaster
Well-Known Member
От: Един нов сайт за уебмастърите (но не само)
Наздраве, на колко ракии го писА тва, да не са удавиш преди да си стигнАл до кораба, таверната май дала фира появява ми се смсхостинг
Здравейте,
това е първата ми публикация в Предприемача и мога да кажа, че съм развълнуван! Нека да се представя накратко: Казвам се Велизар Дончев и съм интернет предприемач. Сътрудник съм на доста сайтове в Англия и Турция. С висше образование, специалност "Икономика и мениджмънт" в Истанбулския университет.
Та, стига толкова празни приказки Както става ясно от заглавието, вече България има един нов сайт. Казва се webtavern.org (букв: уеб механа). Проекта е основно реализиран в САЩ, и името му е wptavern.com. Познавам се лично със собственика на този сайт и ми предложи да направя такъв (подобен) проект за България. След 1 седмица, казах "окей".
Какво представлява webtavern.org?
От дълги години се познавам с момчето Дженк Юсеин (мисля, че беше gnmerindjey) и бях му обещал да реализира такъв проект и че ще му помогна безвъзмездно. Сайта, който създадохме се казва webtavern.org (извинявам се, че поствам линковете директно). В него ще има съдържание като Wordpress (теми, плъгини, кодове и др), Blogger (по същия начин като WP), Seo, монетезиране от уеб сайтове, уеб приложения (за уебмастъри, скриптове) и много други щуротии. Мисля, че избрахме добра ниша и ще се трудим докрая за нея. Българите ще имат сайт, който предоставя всичко необходимо- лесно,бързо и ефикасно!
Оставям всичко в ръцете на това младо момче и ще гледам развитието на проекта. Да знаете, че ще му дам достъп до този профил за да може да публикува от тук.
Виждам, че някои хейтват момчето, но аз лично съм очарован от желанието му и потенциала за развитие.Познавам баща му, който се занимаваше с електронна търговя. Надявам се, че ще помогна на българската аудитория (дори докато съм в САЩ). Основната ми идея (доколкото се може) е поне малко да дадем тласък на блогавнето в България.
“Ако корабът не идва, плувайте до него,“ Джонатан Уинтърс.
Пожелавам Ви, както в кръчмата имате хубави моменти, същото и да се случи в сайта ни. Успех на всички млади предприемачи!
Наздраве :beer: ,
от вашата уеб механа.
Наздраве, на колко ракии го писА тва, да не са удавиш преди да си стигнАл до кораба, таверната май дала фира появява ми се смсхостинг