По-голяма глупост скоро не бях чел в интернет! Пичага ти тук ни взе за мезе.... Технически си мега неграмотен на тема DNS-си и регистър на домейни и продължаваш да спориш! Няма регистър който да няма опция за регистрация на 1, 2, 3, 5 и дори 10 години! За твое сведение няколко години бях съпорт в GoDaddy и след това в други регистри и съм изключително запознат с всичко около регистрациите и подръжката на домейните! В твоя случай е станало нещо съвсем различно и това е , че си нямал достъп до админ панела , мейла или телефонния си номер който е бил в админ панела за контакт с теб. За да се избегнат подобни проблеми принципно слагаш два DNS-са постоянни към Cloudflare и променяш всичко от там когато става дума за техническата част с пренасочване на хостинг и т.н. Дори да е изтекъл домейна както казваш след 2 месеца си могъл да го регистрираш наново или от друг регистър да го заявиш за закупуване и да чакаш на опашка за закупуването му. Реално домейна след изтичането му остава 2 месеца в срок да го подновиш отново ( през това време е неактивен ). Ти и този срок си изпуснал поради това, че нямаш достъп до домейна. Има няколко версии какво точно се е случило като мен ме навява на мисълта, че си откраднал статиите и си направил копие на сайта с втори близък домейн, като нямаш нищо общо с първия сайт! Обвиняваш регистъра , а не себе си! Само ако знаеш колко смешно звучи от страни да гледаме как пчелата да обяснява на мухата , че меда е по сладък от ла*ното....
п.пс. Така и не видяхме "страхотния сайт" на линк тук! Не ми се оправдавай с това, че не искаш да докарваш трафик от тук защото една от основните цели на всеки тук е да повишат трафика на всеки свой сайт! За да не съм голословен и не искаш да кажеш кой е сайта поне кажи кой е бил регистъра който уж те е бил "прецакал"!