От: Една евтина услуга.
Да, ама го прави в тоалетната- не тук.Най-хубавото си е ръчното!
Да, ама го прави в тоалетната- не тук.Най-хубавото си е ръчното!
Незнам дали аз трябва де са науча да пиша.Погледни първо себеси имаш бая правописни грешки "дечко"Научи си да пишеш първо дечко и тогава предлагай услуги. Нито знаеш какво е правопис, нито какво е спам, нито можеш да си предложиш услугата. Услуга ли казах? Ти такава нямаш.
"Дечко" е нарицателно малък глупчо. Явно не си за този форум все още. Това, че админите се стремят към брой посетители на форума не оправдава присъствието ти. Предложението(не услугата, защото такава няма) ти е глупаво и инфантилно.Незнам дали аз трябва де са науча да пиша.Погледни първо себеси имаш бая правописни грешки "дечко"
Аре махайте темата.Незнаех че има такива сайтове
Имам претенциите, че съм г/д грамотен човек.И в неговия пост открих само една грешка, това ако е бая, какво ще кажем за 3-4 грешки ??Незнам дали аз трябва де са науча да пиша.Погледни първо себеси имаш бая правописни грешки "дечко"
Имам претенциите, че съм г/д грамотен човек.И в неговия пост открих само една грешка, това ако е бая, какво ще кажем за 3-4 грешки ??
А за тигъра какво да кажем? Той дори не знае кога завършва едно изречение и започва друго.Аз пък открих малко повече
#1 - Не знам - пише се разделено
#2 - Себе си - отново
#3 - За пунктоацията да не говорим - 2 запетайки
Извинявай, ама това са само две кратки изречения. Представи си един голяяям текст