Жълтите павета които бяха извадени и хвърляни по хора са културно наследство. Хвърлянето на бомби по хора е опит за убийство. Повредата на обществено имущество като сградата на НС е хулиганство.
Към тези 3 хора ще бъдат повдигнати 3 различни обвинения. Повечето от тях са криминално проявени и с множество регистрации. Какво да ги прави полицията. Достатъчно ги търпяха. В Европа на такива радикали им се влиза с водни оръдия и сълзотворен газ а те се разпръскват за 5 минути. Тука ги търпяха над 2 часа. В арабските страни идва армията с калашниците и ги разстрелва.
Няма какво да ги жалим тези хулигани. Естествено че ще ги приберат. Ако не го направят - всеки може да почне да хвърля яйца по всеки...
Ехе платените отрепки ги натръшкалиНещо невиждано в новата история на България. Лукашенко завидя на Борисов за решителните действия и бруталноста. Истинска диктатура! Стотици пребити и арестувани - касапница. Да пукнеш дано, свиньо! Ислямска държава пасти да яде!
Виж файлът 19883
Ако са невинни, да го докажат.
Е па тя така си го хареса. Побърза да си сложи стикер на фейсбук профила "аз вярвам на бойко борисов". Това е единствения път, когато и ние му повярвахме.Не мога да спра да мисля какъв готин прякор получи женицата до края на живота си.
Ние отдавна разбрахме, че не можеш да мислиш. Не си длъжен да ни информираш за всеки неуспешен напън.Тука се напълни с отрепки, радващи се на погромите и аналното трио
А аз си мислех, че това е форум за бизнес ...
Алтернативни медии? Кои? Сподели ако обичаш, защото искам да чета независими източници.Нали боравиш с данни. Представих ти данните. Ако тая цифра в международния обем са я спуснало Отходното Трио, може да са им повярвали безрезервно. Аз смятам, гледах достатйчно кадри и от алтернативни медии, в най-смелите очаквания - там има 20 000 души. Намалете малко лъжата...
а подръжницте на мунчо?Алтернативни медии? Кои? Сподели ако обичаш, защото искам да чета независими източници.
Жалко ще е ако всички защитници на тая комедия, наричаща себе си правителство, не получават пари под една или друга форма.
Не че знам кой е точно този "мунчо", но всичките гербави като плюете е против президента ни Румен Радев (избран с над 2 млн гласа срещу 1 млн на гербавите) или бесепе-то.а подръжницте на мунчо?
Не че знам кой е точно този "мунчо", но всичките гербави като плюете е против президента ни Румен Радев (избран с над 2 млн гласа срещу 1 млн на гербавите) или бесепе-то.
Казвам го така - вярвам на нашия президент, познавам го и знам какво е направил, що за човек е и че ще направи всичко в името на родината ни. Аз подкпрепям и заставам зад личността, защото знам, че е достоен човек.
А ти какъв се падаш на бейко или там нещо защо го защитаваш?
дай списък да видим какво е направил за българия?Не че знам кой е точно този "мунчо", но всичките гербави като плюете е против президента ни Румен Радев (избран с над 2 млн гласа срещу 1 млн на гербавите) или бесепе-то.
Казвам го така - вярвам на нашия президент, познавам го и знам какво е направил, що за човек е и че ще направи всичко в името на родината ни. Аз подкпрепям и заставам зад личността, защото знам, че е достоен човек.
А ти какъв се падаш на бейко или там нещо защо го защитаваш?
ти като кучето ми - помниш 5 минути...Има роднини на хранилката, както при всички защитници на тиквата. Нищо ново...
Прочети му военната кариера, в служба на род и родина.дай списък да видим какво е направил за българия?