biaaro
Well-Known Member
Разбрах, подкрепяш грубото нарушаване на няколко закона и още не знам колко международни конвенции. Нормален ли си?
Шпигел е един ляв порцал, а българския клон на дойче веле не знам от кой се финансира, но е на нивото на пик и блиц, само че в левия сектор. Като цяло DW е дясна медия но от 30 години налива пропаганда против България, без значение от правителствота които я управляват.
Иначе, принципно, колкото в по-добри отношения сме с Ердо, толкова по-добре на този етап.
За теб не знам, ама аз си спомням центъра на София черен от бежанци. Хиляди Араби въоражени с ножове, готови на всичко, за да се отправяткъм Германия, Франция и т.н. Даже мангалите от женския пазар бяха настръхнали тогава...
Информирай се какво прави същата тая паплач в Германия и как вместо да ги бият и експулсират, германците ги търпят и толерират зверствата им. Изнасилвания/грабежи/мизерия. Редовна гледка във всеки голям немски град. Това са “бежанците” от арабските страни. Аз не ги искам на българска територия, ти искаш ли ги?