Точно затова седи в канал 1 за 1000 лв. заплата. Щото е много кадърен. Продажно куче, не за първи път прави поръчкови предавания. Пусни си Панорама с Борисов и след това си пусни вчерашното предаване все едно са различни журнали.... не, това не е журналист, това е продажно псе. На такива трябва да им забраняват да упражняват професията до живот!Бойко Василев е супер интелигентен, знае супер много езици и е чел много повече от Радев. Точно него да не го дават за пример.
200 000лв. Край, изпуснА.Какво има на предната страница че ми крашва хрома под андроид
Ама как не - повече от баце даже, ама не много повече, де.супер интелигентен
Кварталните магазинчета нямат интерес да спекулират с цените, защото големите вериги съвсем ще ги отвеят. Спекулата обикновено идва от производителите и складовете на едро, които ги зареждат.спекула по т.нар. квартални магазинчета.
Ще вдигнеш цените на пиците и ще се балансира дереджето.Сега започва пика на спекулата. На всякакво ниво, но по-специално за хранителните продукти. Затварят моловете. Днес видях съвсем обикновен кашкавал, средна работа "Елена" 18 лв/кг. Очаквам тепърва огромен скок и спекула по т.нар. квартални магазинчета. А утре вероятно ще е върха на хаоса по моловете.
В смисъл фалирали банки, празни магазини, купони за хляб, пенсии по $3, кафе втора цедка по барчетата, затворени граници, инфлация от 300 % и комунисти на власт?Ще има да. Преживяваме отново виденовата зима, но в по-лош вариант.
Колко ги хранят в коментарите под статията не е истина....
Айде кажете ми, ние, с десните възгледи, за кого да гласуваме? Питам сериозно, защото аз вече не знам...
Огромна част от все още гласуващите по-скоро гласува противтези които гласуват за ГЕРБ и БСП за мен са психично болни хора
И аз си мисля да не гласувам. Няма за кого. Вече няма.Все още ли не си разбрал, че няма леви и десни? Целта на този театър е разединение на хората. Идеалите си ги има, но изпълнителите гледат само собствените си интереси и не им пука каква политика водят. Извода за мен е да не гласувам, поне докато не видя перспектива в някоя партия. А тези които гласуват за ГЕРБ и БСП за мен са психично болни хора, активисти надяващи се някой ден да си отчупят от "баницата" или такива на държавна хранилка.
Няма явно.Ама няма проблеми, че ДПС ще хване 20%, важното е Манолова и Славчо да не влязат в парламента.
Манолова и Славчо като влезнат , нали първи ще се коалират с БСП и ДПС.... игра ли сме го тоя филм. Всички срещу Герб - точно както ти искаш.Ама няма проблеми, че ДПС ще хване 20%, важното е Манолова и Славчо да не влязат в парламента.