kamentk
Well-Known Member
Ама защо директно БСП, кой казва, че бсп ще дойде след борисов? Защо слагаш това равенство автоматично?
А кой ще дойде според теб?
Според мен няма друга партия с шанс за мнозинство освен ГЕРБ и БСП към днешна дата...
Ама защо директно БСП, кой казва, че бсп ще дойде след борисов? Защо слагаш това равенство автоматично?
Все пак това е форум за предприемачи и бизнесДемек, ако някой не харесва БСП, обезателно е от ГЕРБ.
Обаче ако някой не харесва ГЕРБ няма как да е от БСП....
Като цяло за потребителите на тоя фарум - няма нужда да смятаме, че са от БСП, те сами се издават.
А кой ще дойде според теб?
Според мен няма друга партия с шанс за мнозинство освен ГЕРБ и БСП към днешна дата...
Много е възможно в следващия парламент БСП да са третиА кой ще дойде според теб?
Ама ти верно ли не можеш да схванеш едно просто и елементарно изречение? Стига, бе!например твоята опорка не беше ли, че са ти взели бизнеса?
Виж, съжалявам, че си фалирала, наистинаАма ти верно ли не можеш да схванеш едно просто и елементарно изречение? Стига, бе!
Покажи ми къде съм казала, че са ми го взели, ама веднага!
Казах (ако не можеш да схванеш пак, ходи оня главун да ти го набие): че фалирах при управлението на гроб, заради лошия бизнес климат, който създадоха. Фалираха много, много други хора - справка ТР.
В селото ни преди гроб имаше 7 (седем) хранителни магазина, за всеки от които си имаше потребители. В момента са 3, като единия си смени собственика. Тоест, само двама още функционират, ама не си мислете, че и при тях са ок нещата. Следващата смяна на касови апарати ще ги отвее и тях.
Ама що не каза, че тая свиня е седяла там часове наред, като ги е псувала, удряла с бастуна и им е късала плакатите, а телевизията на домуса е седяла през цялото време там в засада, че да хване точните кадри? Много сте лесни бе, то като да вземеш от дете близалка....
Ом падме хур ги пеете тримата от запаса.Ами и ти спри с мантрата, че като не харесвам Радев и Кукундрела, харесвам Бойко
Ти верно правилно си си избрал ника ...Ом падме хур ги пеете тримата от запаса.
Постоянно натяквате, че ако не Баце мамата си ебало. Следователно го подкрепяте.
Някъде да да съм казал, че подкрепям който и да е политик? Айде stfu
Виж, съжалявам, че си фалирала, наистина
Но все пак е глупаво да обвиняваш целия свят
Щом е имало 7, а са останали 3, значи не ти е виновен нито вятъра, нито дъжда, нито Бойко, нито кмета.... Виновна си си само и единствено ти
А тези, които са останали ясно са били по-умни и кадърни от теб и са успели да се задържат.
Просто е, ама за умни хора
За умния човек всичко си има обяснение
За глупави - виновник
А протестиращите къде са спали докато им къса плакатите, защо не са я снимали, защо непса викнали полицията да сигнализират за провокатор? Като са толкова възмишени защо си изпускат нервите по тоя просташки начин и и падат на нивото...
Мислиш и не мислиш в едно изречение. Как да приемем мнението ти насериозно?мисля, че тогава вече ще видят протест какъвто беше 91-ва от Окръжна до Орлов мост, не мисля, че това вече ще се повтори, тогава имаше надежда времето беше наше
Ето, продължаваш да злобееш...По тая логика, вие що ревете срещу партията майка? Ми при тях наистина беше 1000000000000000000 пъти по-добре, отколкото при гроб. По тяхно време се откриваха нови фирми, а старите си функционираха спокойно.
Дебелогъзото говедо изгони инвеститорите, унищожи стотици хиляди малки фирми, ама за платените тролове, баце е винаги невинен. Честно, имам чувството, че всички сте приплод на кръвни брат и сестра.
Ти не ядеш ли, не почиваш ли?От 9 сутринта пишат като бесни.... и по обяд всички заедно спират.... край на работното време
От 9 сутринта пишат като бесни.... и по обяд всички заедно спират.... край на работното време
Много си жалък. Опорките свършиха явно и остана последната, че всички са тролове...