Ей, Тулупи, протестирате ли?

Хихихи, много ви е яд, че антиподът на вашата гнусна свиня е честен, готин и интелигентен. То не е трудно да изпъкнеш на фона на гнусната свлеч, ама в случая на доброто не можем да кажем лошо. Е, вие можете, ама от герб-лели друго не очакваме.

Айде да ви черпя пак, щом ви харесва.

Това ако е антипод ... това същество е същото като останалите, с единствена разлика че го харесваш повече. Но нищо, простено ти е. Рано или късно ще има и за него викове "Оставка"

Добре Биаро ти кои си представяш са хората които ще изведат България напред и ще вкарат мафиотите в пандиза?
Радев единия, назови поне още двама?

Всичко помня, не се притеснявай, даже твърде повече, отколкото е нужно. Говорим за тук и сега, от преди няма никакъв смисъл. Аз нямам хубави спомени от комунизма и ранната демокрация, напротив, ама е друга тема...

Точно ти живееш в миналото. Малко ти се получава като - България на три морета.... Гледай в настоящето и бъдещето, за миналото нищо не можеш да направиш.
Твоето настояще е трол за БСП
твоето бъдеще - БСП на власт
Е, не! Благодаря!

Ти пък къде се буташ в чужд разговор бе, подлога герберска!? Нахален си като герберски кмент за суджуци! Бегай да се кланяш на падишаха, може пък да успее да ти вкара малко акъл :)

Твоето настояще е трол за БСП
твоето бъдеще - БСП на власт
Е, не! Благодаря!

Сега повечето тролове са в социалните, не вярвам че някой троли тук в момента в полза на комунягите, което не знам дали не е по-лошо, защото в единия случай си знаеш за кво иде реч, но работиш за това което ти е платено, а в другия просто си заблуден.

Колеги - едно интересно четиво. Обърнете внимание на стр. 12 и 22 :)
Някой хора владеят до съвършенство тези техники с изопачаване на истината и умишлено вкарване в заблуди, лошото е, че накрая и самите те почват да вярват в тях.

Аз не казвам, че не трябва да се промени системата, аз също съм за промяната, но не ми харесват хората които искат да я направят, а те се афишират публично...и са яхнали протеста, когато видя, че протеста е спонтанен тогава ще изляза и аз, но когато Маяма, Професора ми кесат по площадите и Румен Радев ми размахва юмруци - е не става на мен пък не ми е симпатичен, а и тук не става въпрос за визуално харесване, тук става въпрос да мислиш с главата, а не с нещо друго и да се вярва на някакви илюзии.

Айде говорете с факти, кои са хората които ще ни изведат от блатото и ще вкарат Борисов, Шиши и Прокурора в затвора, убедете ме, че не вярвате в илюзорни спасители на нацията?

Ти пък къде се буташ в чужд разговор бе, подлога герберска!? Нахален си като герберски кмент за суджуци! Бегай да се кланяш на падишаха, може пък да успее да ти вкара малко акъл :)
Курнела добре те е обучила да ядеш лайна
точно по точи стил и речник се познавате всички тролова

Пак почнаха да ти треперят пръстите, удари едно валерянче.

Курнела добре те е обучила да ядеш лайна

Пак почнаха да ти треперят пръстите, удари едно валерянче.
За последно ще ти кажа една стара българска поговорка:

"По-добре дъщеря курва, отколкото син трол"

Някой хора владеят до съвършенство тези техники с изопачаване на истината и умишлено вкарване в заблуди, лошото е, че накрая и самите те почват да вярват в тях.

Аз не казвам, че не трябва да се промени системата, аз също съм за промяната, но не ми харесват хората които искат да я направят, а те се афишират публично...и са яхнали протеста, когато видя, че протеста е спонтанен тогава ще изляза и аз, но когато Маяма, Професора ми кесат по площадите и Румен Радев ми размахва юмруци - е не става на мен пък не ми е симпатичен, а и тук не става въпрос за визуално харесване, тук става въпрос да мислиш с главата, а не с нещо друго и да се вярва на някакви илюзии.

Айде говорете с факти, кои са хората които ще ни изведат от блатото и ще вкарат Борисов, Шиши и Прокурора в затвора, убедете ме, че не вярвате в илюзорни спасители на нацията?
Увъртане, чупене на китки, уговорки... Просто си кажете, че си го харесвате и затова не подкрепяте простестите. Ти да не мислиш, че аз се припознавам в Йоло Денев, който също е в центъра на протестите - всеки ден.

Няма как всеки да ти харесва. Хората са обединени от общия враг, който трябва да бъде изгонен завинаги от управлението на страната. В по-нормални времена ще се върнем към дребните ежби и противоречия. Хората по площадите на цялата страна искат едно: МУТРИ ВЪН! Всичко друго е гроб-апаратурата, инсталирана по общински и областни администрации.

Увъртане, чупене на китки, уговорки... Просто си кажете, че си го харесвате и затова не подкрепяте простестите. Ти да не мислиш, че аз се припознавам в Йоло Денев, който също е в центъра на протестите - всеки ден.

Няма как всеки да ти харесва. Хората са обединени от общия враг, който трябва да бъде изгонен завинаги от управлението на страната. В по-нормални времена ще се върнем към дребните ежби и противоречия. Хората по площадите на цялата страна искат едно: МУТРИ ВЪН! Всичко друго е гроб-апаратурата, инсталирана по общински и областни администрации.
Абе на тебе да не ти е зациклила третата гънка?

Бягай да се отчиташ колко поста имаш за днес.

От твойта майка
затова не е родила биаро, ами нанди :)
Откъде пък си сигурен, че не сме брат и сестра с него? :)

Горе