BurnX
Well-Known Member
От: Ефективна присъда срещу Цветанов
Не знам уни, хората живеещи в Филиповци , не са ходили на море , пък си приличате. Аз бях на море 1 седмица точно преди изборите , пак не приличам на теб.
Админите трябва да вземат мерки за други пишещи тук. Платени червени тролове , дето висят за стотинки и парче пица.
Не знам уни, хората живеещи в Филиповци , не са ходили на море , пък си приличате. Аз бях на море 1 седмица точно преди изборите , пак не приличам на теб.
Админите трябва да вземат мерки за други пишещи тук. Платени червени тролове , дето висят за стотинки и парче пица.
Абе калъф, не ми обсъждай аватарите, щото ни можеш ми стигнеш на знанията ни на нищо. Виж кви сте тъпи и ограничени герберите, ти човек след море виждал ли си, или там дето ходиш да береш ягоди няма слънце?
Изключително си малоумен и се надявам админите да вземат мерки, че облъчи целия форум с простотиите си, а тук уж нямаше място за малоумни като теб.
От 2055 мнения 99% са ти в подкрепа на тиквата в форума, платен драскач се нарича това..... Хайде тичай сега да си хванеш нормата, че да не оберат ягодите други преди теб. Некадърник.