Съжалявам, че го пиша това тук, но напълно го мисля. Ако някой смята, че има каквито и да е футбол на ниво в България, явно аз нещо съм с криви разбирания. Тук нека си правят каквото искат, да играят едните леваци с другите, да си ходят в чалготеки и по златки, я после на тренировки рано сутрин, но излязат ли на вън не може един равен мач да вземат. Чак им се възхищавам на тукашните фанатизирани фенове, които с такъв ентусиазъм и любов говорят за тях, следя мачовете, дерат се като животни по стадионите, стрелят от терасите си при гол на отбора им. Не знам дали има т. нар. Черно тото тък, но е факт, че са една затворена в купол екосистема, която не може да излезе на вън от него. А излезе ли, бива изядена за секунди. Много е тъжно и жалко. Това определено не са отборите, котка някога да били създавани, за да радват публиката си. Това са банда некадърници, взимали едни пари за нещо, които имена никога няма да се запомнят в историята на футбола. Малко съм краен, но това мисля, че е мнението на едно 80% от хората.
Но и с ръка на сърцето мога да кажа, че съм впечатлен от нашия волейбол, лека атлетика, ски, бягане, и др.