Това не знам колко лесно дело ще е. Като все пак са си разписали хората, че могат да правят каквото си искат, и ти казват съгласяваш се при присъединяване към програмата. Не изглежда ли така или се бъркам?Казаха много пъти вече че може да ги осъдите.
Няма значение какво пишело в ToS-а.
Изглежда идеален случай за групов иск или там каквото му се викаше.
Ощастливете някой адвокат с лесно дело.
А това е повече от грубо. Няма ли да изплатят на хората изкараното и после, ако искат, да приключат с цялата си афилиейт програма. Според мен афилиейт програмата е един много бърз и силен модел, който спестява доста от традиционния маркетинг, да не говорим, че получаваш с минимални рекламни усилия работещи за теб партньори, които умножават в геометрична прогресия и доходите на самата компания. Не знам какъв мозък трябва да ти управлява маркетинга, за да мислиш, че реклама на Николета и малката перука ще донесе повече приходи от развита и работеща афилиейт мрежа. Но щом е там и му дават заплата, да се надявам, че знае какво прави.На мен наскоро ми закриха профила с €2000 от афилиейти... Нямам думи
Нищо няма да ти плащат пиеш една студена водаех и мен току що ми спряха брутален акаунт с много активни на ден. Дано си платят поне февруари месец че имам доста. Живи и здрави да са
Не мисля, че ще блесне с нещо много велико. Там е ядине, пийване и лекинко Шостакович.Някой да покани Божков да се включи по темата хахаха
Сигурен ли си? Имаха само за физически партньори.седмиците имаха афилиейт