От: От: Желаеме ли хейтърите тук.
"Социопат е разновидност на психопат, човек, който има абнормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения. Такъв човек притежава клинична неспособност да се пригоди и адаптира в човешката среда. В отношенията си с други хора той създава конфликтни ситуации и не се поучава от грешки или неприятни преживявания. Не проявява лоялност дори към близките си. Такъв индивид е неспособен на уважение и не спазва общоприетите норми на поведение. Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро, и зло са силно изкривени.
Обикновено социопатите нямат стойностна система и се отнасят с пренебрежение към такава, както и към цената на човешкия живот. Напълно егоистично, те се опитват да задоволят всяка своя духовна или физическа нужда и потребност. Те лесно изпадат в състояния на гняв или ярост, трудно се владеят, лесно избухват и тази тяхна проява има признаците на обикновена психоза."
Източник
@ Test, Синко добре си се обрисувал. Давай все така! Що не ми слезеш, поне ти от кура, като нищо не ти дължа...
@ Блинки, истината не е обида... А за мен не е ли обидно, от 4 месеца вашите протежета да насират всяка пусната от мен тема и да ми дават постоянно червени репове и ти да ги толерираш, а моите насрани теми да си остават въпреки многобройните молби на ЛС и репорти.
Форумът няма модератори, защото Вие обичате сеира и мислите за личните си облаги покрай този "бизнес форум", а не за създаване за добри бизнес контакти и взаимоотношения между потребителите...
Това
"ваше общество" както ти наричаш своите протежета е изтъканано от всякаква измет, която аз не одобрявам и затова искам да се махна от ТУК и да премахнете всички лични данни свързани с мен. Мисля, че това е мое право, нали?
Разбери, че добрите предприемачи отдавна напуснаха този форум, а друга малка част от тях останаха, но си трайкат, защото ги е страх да пуснат нова тема с цел да не бъде насрана...
И бих ги запитал: Как се чувствате мазохисти ?!!!
Последно: Разберете се с Кула и ми премахнете профила! Не мисля да се връщам повече тук! За ваше най-голямо съжаление не съм нито луд, психопат, ненормалник и т.н.
Просто искахте СЕИР, имате го! :lol: