Моята статистика сочи че 90% от българите и като цяло населението на балканите иска да забогатее бързо. За това и се пълнят еврофутболи и казина, европейците са по-осъзнати в това отношение и техните букмейкърски пунктове се посещават предимно от емигранти.
А младоците със или без забраната ще продължават да бъдат мамени, съжалявам само че тези продажби са смъкнали ренюмето на форума.
Не виждаш ли нишата - купувай земя, защото скоро хляба ще струва доста повече...Всички цъкат пред компютрите и няма кой един хляб да замеси.
Този тип търговия от зародиш е фалшива. По един или друг начин се генерират лайкове , които после се продават ? Същото е като купуването и продаването на гласове по време на избори. Подкрепям спирането или поне ограничаването и.
Ако имах достатъчно пари щях да купувам, но те все за нищо не ми стигат, за жалост. За Сео-то си прав. Там има друга шашма - не може един монополист като Гугъл да налага някакви измислени и тайни правила и да принуждава хората да ходят на ръце, само и само да се класират при него. Аз лично пиша текстове с уникално съдържание и в този ред на мисли, ще направя една черна прогноза - все по-малко значение ще се отдава на качествените статии. Хората определено ги мързи да четат повече от 3 реда. Вероятно и търсачките ще почнат да индексират само по снимки или други симптоми. Псувайте ме, но ми запомнете думите - съвсем скоро професията копирайтър ще замине в небитието.....или поне нейната част, свързана с писането. Сигурен съм на 1000 процента и това го доказват най-новите социалки, където се набляга на снимки. Една гола снимка прави трафик десетки хиляди, а брилянтна статия си стои девствена. :lol:Не виждаш ли нишата - купувай земя, защото скоро хляба ще струва доста повече...
Колкото до забраната на търговия с фен страници тук - все едно да затриете темите за сео-то и всичко около него. Не е това начинът да се борите с измамниците...
Има логика в това, което казваш, въпреки, че според google се залага изцяло на качественото съдържание...Ако имах достатъчно пари щях да купувам, но те все за нищо не ми стигат, за жалост. За Сео-то си прав. Там има друга шашма - не може един монополист като Гугъл да налага някакви измислени и тайни правила и да принуждава хората да ходят на ръце, само и само да се класират при него. Аз лично пиша текстове с уникално съдържание и в този ред на мисли, ще направя една черна прогноза - все по-малко значение ще се отдава на качествените статии. Хората определено ги мързи да четат повече от 3 реда. Вероятно и търсачките ще почнат да индексират само по снимки или други симптоми. Псувайте ме, но ми запомнете думите - съвсем скоро професията копирайтър ще замине в небитието.....или поне нейната част, свързана с писането. Сигурен съм на 1000 процента и това го доказват най-новите социалки, където се набляга на снимки. Една гола снимка прави трафик десетки хиляди, а брилянтна статия си стои девствена.
Има логика в това, което казваш, въпреки, че според google се залага изцяло на качественото съдържание...
Нали за това е форума -да се пише в него??Да,съгласен съм с теб!Но кажи ми когато аз нямам 100 поста как да пусна страничка за продажба.Примера за останалите форуми е образен,защото ние няма как да достигнем тях,все пак сме главно БГ общество и сме много малко!Но това според мен не е начина,смятам че има и други начина с които да се ограничат тези измами!
Без да съм специалист попаднах на доста информация как бързо се правят много приятели във Фейсбук. Не ми стана ясно какво се печели от това? Да не говорим, че ми се вижда пълна глупост и аз лично нямам Фейсбук профил и съм последния, който би се съгласил, че тази php програмка струва над 100 милиарда долара. Пари да ми дават не бих я взел! Но хората са лесно манипулируеми и май вече изобщо не смеят да мислят самостоятелно и чакат на разни смешни програми да има казват кое е правилно и кое не. Много ми липсва анархията....ама наистина много.:lol:
Според мен не са чак толкова важни броя на постовете.Един от сайтовете ми бе закупен за 1600 лв от потребител с 2 мнения.
Важно е първо парите да се превеждат, а след това прехвърляне на каквото и да било.
Има много съвестни потребители с под 20-30 мнения, та дори с по няколко поста, стари потребители, които обичат просто да четат, и рядко се включват в дискусия.
Това с качествените статии може да е играло роля, когато имаше тройно по-малко сайтове, сега все по-малко се набляга на уникалното съдържание. Даже забелязвам тенденцията с копи-пейст, народа го мързи да работи, а пък много хора се скръндзят да плащат за качествена работа :twisted:
Ми да си вземат вестник като им се чете