VMiloykov - това го кажи на многознайкото nortrant, който веднага ще те уреди да излъчваш световното на твоя сайт, нищо не трябва да правиш, просто да сложиш линк в твоя плейър на сайта си. :lol:
nortrant - Благодаря за линка, писах на бнт, и чакам техния отговор, ако имаш още такива линкове, моля те, дай ми ги, спести ми времето да се ровя и да ги търся!
всичките които излъчват в интернет имат такива линкове (иначе как да го правят) :lol:
после дай отговора за да се посмеем и ние :mrgreen:
Но въпроса на темата е дали е законо
Аз не знам каква е тази мафиотска корпорация ФИФА и някой питал ли мее дали искам да плащам за нещо което не всеки гледа!
да не кажа силна дума, БНТ има жълти стотинки от реклама покрай изборите
от нац. тв май е с най-малък приход
сега ще дават пари на ФИФА...интересно дали ще си ги избият от реклама
темата на която спорим със @странникът е дали @монеф ще стриймва
според мен - не
според него - да
"Но въпроса на темата е дали е законо, а то не е. Вече всеки сам решава дали да го прави или не. Аз съм избрал на моят сайт да няма такъва не лицензирани неща."
Използването на които и да е графичен елемент, свързан с World Cup или FIFA е със собственост FIFA Trademarks. Използването им също е нелегално, както казаха колеги. Аз също развивам сайт за Световното, като дизайна съм си го купил(от themeforest, имам си лиценз за него), background-а е графично изображение на стадиона Маракана, което също съм закупил. Така, че не всички които развиват сайтове в тази насока ползват нелицензирани(a.k.a пиратски елементи).
Поради факта, че не съм закупил правата за излъчване от БНТ, понеже те са разпространител за България(те държат лиценза за нашата територия) няма да излъчвам мачовете.
то и торентите са незаконни ама ние сме с едни от най-големите тракери в света :lol:
Стига глупости, никой не иска да взема от вашия джоб като иска да рискува да си рискува човека. Това си е негова работа.
Същото казах и по-нагоре. Всеки си решава сам какво да прави. Аз казвам, какво съм решил аз, понеже видях, че се поставят всички под общ знаменател.
Ами аз мога да ти кажа, че ако имах сайт на такава тематика до сега да го бях нагласил още преди месец - два и да му бях наблъскал линкове като за световно 2014. :lol:
Сега няма да издавам, какво съм правил, но съм почнал работа по проекта още в края на Януари. :twisted:
Няма смисъл, и не се и съмнявам Успех само.....