Сток Имиджис сайтовете също са добър подход към монетизация на камерата Благодаря Блинки
ами да не беше се отказвал, оня ден правихме на един завод(аз съм от страната на завода) заснемане от въздуха и взимат 300лв на час с монтажа.
Това ще е много добро в бъдеще. Това обяснявах преди време като започнахме да правим логика за апп за задръствания. Или с това, следящото определени ключови райони на града, или просто един ап, който е на повече телефони и се следи дали се движат. Но в първото с дроновете може да имаш в пъти по-детайлни параметри за ситуацията. А със сензори, изчисляващи потока на всяка улица излизаше дебело. Аз даже мисля, че скоро ще започнат и по тържества, сватби да се появяват.
Да, доста приложения има щото е ефектно, от горе е доста по различен изгледа, а пък и може да приближаваш, да се отдалечаваш, абе найс се получава. Даже си мисля, че примерно за заснемане на недвижими имоти някви по луксозни също ще е доста ефектно, или за маркетинг на хотели, туризъм и т.н. Абе има приложение.
Само с един няма да стане.Чупят се лесно.Особенно в началото когато човек се учи да лети.Ще ти трябват няколко хиляди лева.