Та и аз да питам Уебстила - Ако нямаш нова кола апартамент и кинти що питаш за умни мадами
На 20г. се питаш: "Абе тия момичета защо са толкова тъпи? Само за дрешки и живот мислят на 18 г."
Момичетата на 18г. си мислят: "Скивай го тоя колко е тъп! Заровил се на компа, вместо точно сега да си поживее."
Ти на 30г. си мислиш: "Ожених се, имам деца. Трябваше май да поживея като бях на 20г. Струва ми се, че постъпих тъпо. Вече няма мърдане, нали съм сериозен мъж. Ще работя да изкарвам пари за семейството."
Ти на 40г. си мислиш: "Абе аз защо съм толкова тъп? Вместо да си поживея, когато бях на 20 и да излизам с ония секси момичета... аз седях на компа и се мислех за много умен. Сега жена (много хитра тая, мамицата й), проблеми, заеми... "
Ти на 50г. си мислиш: "Мамка му, колко са секси тия момичета на 20г., ама вече трудно ще ми вържат."
Ти на 70г. си мислиш: "Секси момичета? Х-ммм това май беше нещо хубаво. Ама помня ли... Май не. А уж съм много умен..."
(шегичка с автора на темата)
На 20г. се питаш: "Абе тия момичета защо са толкова тъпи? Само за дрешки и живот мислят на 18 г."
Момичетата на 18г. си мислят: "Скивай го тоя колко е тъп! Заровил се на компа, вместо точно сега да си поживее."
Ти на 30г. си мислиш: "Ожених се, имам деца. Трябваше май да поживея като бях на 20г. Струва ми се, че постъпих тъпо. Вече няма мърдане, нали съм сериозен мъж. Ще работя да изкарвам пари за семейството."
Ти на 40г. си мислиш: "Абе аз защо съм толкова тъп? Вместо да си поживея, когато бях на 20 и да излизам с ония секси момичета... аз седях на компа и се мислех за много умен. Сега жена (много хитра тая, мамицата й), проблеми, заеми... "
Ти на 50г. си мислиш: "Мамка му, колко са секси тия момичета на 20г., ама вече трудно ще ми вържат."
Ти на 70г. си мислиш: "Секси момичета? Х-ммм това май беше нещо хубаво. Ама помня ли... Май не. А уж съм много умен..."
(шегичка с автора на темата)
Писара гледам че пишеш в женски род - та ми е интересно - ако приемем че едно момиче на 18 умно и красиво трябва да си избере подходящо момче какъв трябва да е неговият профил като изключим красотата която е силно субективна - тоест като години - образование - социален статус и всичко останало за което мислиш че е важно
Освен това според мен е пълна заблуда че сегашните 18г. момичета търсят секс и че едва ли не това е водещото при тях
Тях много повече ги интересува да ги видят с хубав или поне заможен мъж който да ги води на хубави места та да има с какво да се надуват, а секса го практикуват само щото си мислят че това е най важното за един мъж и да не го изпуснат.
Защо малките момичета са толкова тъпи?
Въпрос на семейна среда и образование.