Мразя когато ми влезнат в базата с 12ска зелоти , а аз имам 2 драгуна
зелоти.драгуна какво е?
Мразя когато ми влезнат в базата с 12ска зелоти , а аз имам 2 драгуна
Според мен за да мразиш някого,трябва първо да си го уважавал.Хората,които са загубили уважението ми, по-скоро получават безразличие и за мен са безлични вече, защото не мога да губя време и нерви да мразя някого,който вече не ме интересува.Има доста отрицателни качества и характеристики в поведението на хората,които не харесвам и не толерирам, и ме ядосват, ако са насочени към мен или който и да е било, но думата "мразя" е прекалено силна и трябва да се е случило нещо много много лошо (не дай си боже) за да се настрои човек да мрази и ненавижда.
Така ли е прозвучало? Нищо такова, просто теоретически говоря и споделям някакво мое виждане. И се радвам,че не ми се е случило да обичам някого много, за да го мразя след това. Иначе се намират двама или трима "познати" в работата,които са си лицемери, и заради тях дадох примера с безразличието.виждам че човек който си обичал най-мразиш, така ли е?
Така ли е прозвучало? Нищо такова, просто теоретически говоря и споделям някакво мое виждане. И се радвам,че не ми се е случило да обичам някого много, за да го мразя след това. Иначе се намират двама или трима "познати" в работата,които са си лицемери, и заради тях дадох примера с безразличието.
Правилна е поговорката "Каквото повикало,такова се обадило", обаче не ми се пада на тяхното ниво, а и като показваш безразличие и незаинтересованост,още повече ги е яд.
Оо, това е нещо нормално човек. Аз съм казал, че като не започне с дебелите глоби, няма оправия. Другото сме го виждали, издърпване през прозореца и шутове. Вчера се прибирам с колата и спирам на пешеходна пътека, за да минат майка с дете. И някой се зад мен се напопва на клаксона. Вдигнах ръце, като се надявах да ме разбере, че му се чудя на решението да ми дава зор, докато чакам минувачите. Аз за това и си спестявам ходенето насам-натам с кола, освен всичките задръствания и чакане по светофарите, много олигофрени човек. Без нерви, просто ги има такива.
Мразя расизъм и цигани!
Големи изроди човек. Днес едик свири ка друг, докато пуска пешехотците по пътеката. Докато не почнат да глобяват и селяните на сапун. Това пък е най-отвратителното. Да си изхвърлиш фаса през прозореца, а отзад да седи детето ти. И тия заслужават да изсъхне ръчичката, с която изхвърлят фаса. Баси модата. Да пушиш и да караш, че и пепелника си да държиш чист. Свине в човешки кожи.Тези турбо гъзари с клаксоните са ми най-смешни. Мижитурки от класа, но в бмв-то от 90-те се преобразяват и всички са им длъжни на пътя